reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Cześć Laseczki :*

@marlena:) trzymam za Ciebie kciuki w poniedziałek! Do tego czasu nie zamartwiaj się i na pewno nie czytaj nic w necie, bo to nie pomoże a dodatkowo Cię może nakręcać. Dziewczyny wyżej dobrze pisały.

@brzusio jak tam? Coś już wiadomo?

@babyWOW jesli chodzi o te testy, to właśnie nawet wczoraj rozmawiałam o tym z koleżankami i obie miały skierowanie na te badania przed prenatalnymi właśnie, nie mając zupełnie wskazań, bo w rodzinie nic się nie działo, ale taka była polityka ich lekarzy, także o nic się nie martw. Ja akurat już też jestem umówiona na usg genetyczne i mi lekarz nie kazał robić żadnych badań z krwi póki co więc co lekarz to inne podejście.

U mnie dziewczynki taki upał, że masakra. Pospuszczałam rolety w domu i siedzę jak w jaskini hihi Chyba przed 20 to nawet nie wytknę nosa z domu ;) Fajnie, że dziś sobota, korzystajcie z uroków lata, przesyłam pozytywne wibracje :*

reklama
Dziewczyny ja po badaniu wszystko jest ok z dzidziusiem.łożysko sie nie odkleja nie ma krwiaka a plamienie mogło być po prostu od nadzerki.ale cóż teraz trzeba leżeć:(ale najważniejsze ze wszystko ok.życze Wam kochane miłego dnia:)

Oj to świetne wiadomości…A czemu musisz leżeć? Nadal masz plamienia? Wypuszczą Cię chociaż do domu czy masz być w szpitalu??

Ja tez mam badania z krwi plus badanie ginekologiczn i usg .. wgl mam krew co chwile do sprawdzania jeszcze siniaki z poprzedniach mi sie nie pozagajaly a juz nastepne badania trzeba robic :)

marlena niestety ze strzykawkami trzeba sie oswoic i przyzwyczaic tak jak i do siniakow na rekach. najwazniejsze zeby wszystko bylo dobrze
wlasnie mialam pytac jak Twoj partner w tej sytuacji, ale juz doczytalam ze sie Toba opiekuje i wspiera - tak ma byc! :) buziaki!

ja sie wzielam za rozciaganie, bo wkoncu mam dzis chwile dla siebie. to chyba prawda ze w ciazy wiazadla sie rozluzniaja i latwiej o kontuzje przez to, bo prawie szpagat jestem w stanie teraz zrobic ; )
zancie jakies dobre cwiczenia na kregoslup i plecy zeby nie bolaly? jakies rozciaganie? bo wlasnie na srodku plecow mnie najbardziej boli,, pewnie od pracy siedzacej..

Ooo tez chetnie poczytam jak ktoras ma sprawdzone sposoby na bole krzyza, no nie moge sie ulozyc zeby nie bolalo:/ a tak swoja droga to tez czasem czuje takie laskotania w podbrzuszu :-) wiem ze na pierwsze ruchy za wczesnie I nie powiedzialabym jednoznacznie ze.to to, tylko no takie przyjemne laskotki :-) cos jak motylki przy zakochaniu:-) gin powiedzial ze dziecko jest ulozone na tylnej scianie macicy I ze wtedy.mozna szybciej poczuc ruchy. Pewnie nie az tak szybko ale ..... :-)

No jyz nie plamie ale kurczę oni tak szybko nie wypuszczają bo zatrzymują na obserwacji:(

Rozumiem. Najważniejsze jednak, że te plamienia ustały no i okazało się, że nic poważnego się nie dzieje..Już możesz być spokojna :)
A jak sobie radzisz z mdłościami w szpitalu? Obawiałaś się tego…Dają Ci tam coś sensownego do jedzenia?

reklama
Hej:)

Przeczytalam was od poczatku i mam nadzieje, ze moge jeszcze dolaczyc:)

Termin mam na 24.01 i bedzie to nasze drugie malenstwo, udalo sie w pierwszym cyklu takze bylismy troche w szoku, ze tak od razu, ale bardzo sie cieszymy:)

Jak znosicie te upaly? Dobrze, ze nasze brzuszki jeszcze male:)

Do góry