reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witam z rana my dzis wypad ze znajomymi nad wode wiec już wstaje,mielismy jechac tylko w 2 rodziny a jedzie nasz 5 rodzin i kazda ma 2 dzieci wiec bedzie wesoło.
Brzusio u nas w szpitalu też tak jest niestety.....dzis juz bedzie dobrze.
Marlenki wsio będzie ok trzymam kciukaski zresztą musi być ok .
Ja w żadnej ciąży nie miałam tych testów a teraz tylko na genetyczne dostałam skierowanie mam 18 lipca ,ale sie nie nakręcam jestem dobrej mysli .

reklama
Dziewczyny kochane dziękuję Wam wszystkim za rady jesteście wspaniałe:)dla takiej panikary jak ja takie wsparcie to bardzo dużo:)leże grzecznie i czekam może po obchodzie mnie zbadają nareszcie:)

Witaj Agusia [emoji8]

Brzusio bedzie dobrze odpoczywaj kochana ;*

Nutka miłego dnia ja wczoraj cały dzien nad woda i nogi tak załatwiłam, ze nie wiem jak wyjsc dzis z domu [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam z rana my dzis wypad ze znajomymi nad wode wiec już wstaje,mielismy jechac tylko w 2 rodziny a jedzie nasz 5 rodzin i kazda ma 2 dzieci wiec bedzie wesoło.
Brzusio u nas w szpitalu też tak jest niestety.....dzis juz bedzie dobrze.
Marlenki wsio będzie ok trzymam kciukaski zresztą musi być ok .
Ja w żadnej ciąży nie miałam tych testów a teraz tylko na genetyczne dostałam skierowanie mam 18 lipca ,ale sie nie nakręcam jestem dobrej mysli .
To mamy genetyczne tego samego dnia:)

Cześć styczniowe babeczki w ten upalny poranek. Nadrobić was graniczy z cudem.
Marlena z całego serca 3 mam kciuki wszystko będzie dobrze musi być
Brzusio oby do poniedziałku i wyjdziesz też myślami jestem z tobą.
Dla wszystkich wypoczywajacych pięknej soboty.
Mi się wczoraj jakąś infekcja chyba przypaletala. Póki co traktuje ja clotrimazolem i tabletkach lacibos femina. Nie jest źle ale mam nadzieję że się nie rozkreci a w środę wizyta.
U nas skwar jak cholera wczoraj po 17 pojechaliśmy na plażę woda lodowata ale mojemu dziecku to nie przeszkadzało 2 godziny siedział w wodzie. Dziś po meczu też jedziemy.
Całuję was mocno i 3majcie się

reklama
Do góry