reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Witaj Agusia. Widzę ten sam rocznik, ale masz już jedną pociechę. Czy tylko ja się tak późno za pierwsze dziecko zabrałam ? :)
Nie jesteś sama ja rocznik 85 i też dopiero pierwsze i w sumie z przypadku a nie ze starań :-) :) i gdyby nie to to pewnie jeszcze ze 2 lata bym poczekała, ale już się oswoiłam z tą myślą i jest super:)

Brzusio trzymaj się i daj znać jak będziesz coś wiedzieć
Maryqska miłego spanka:happy:

A Wam dziewczyny miłej i spokojnej soboty:-) :)

reklama
Olivka masz racje! Test Pappa to tylko statystyka ktora niestety sie potwierdzila[emoji53]
Wiec ja mam przeslanki do tego by robic to badanie i zrobie.

BabyWow dokladnie samym testem niemozna sie sugerowac, tent test i usg daje obraz czegos....wtedy jesli sa przeslanki i kobieta sie zdecyduje to aminopunkcja lub inne podobne badania.

Brzusio trzymaj sie tam dzielnie kobietko! Napewno dzidzius ma sie dobrze[emoji4]
Daj znac po usg!

Agusia witamy[emoji4]

Nutka to fajny wekeend bedzie miec[emoji4] jeszcze tyle rodzin!
My mamy domek nad jeziorem ale niewiem czy pojedziwmy, najgorzej sie ruszyc, tam tez trzeba troszke posprzatac...bo dzis znow zapowiada sie upal[emoji4]
Dobrze ze basen kolo domu mamy to mloda mam spokoj[emoji4]

HappyBabyMama ja mam genetyczne 15lipca wiec blisko siebie

Marlena spokojnego weekendu a pn niech przyniesie dobre wiadomości
Brzusio oby Cię przwbadali w tym szpitalu. Choć z tego co pamiętam to weekend w szpitalu często jest martwy i dopiero w pn się coś za czyna dziać
Ja dziś leniuchuje, dobru obiad, mecz.. i byle do wt do usg :))

Ja jeszcze dzisiaj w pracy dopiero jutro mogę sobie odpocząć ..
I Mam zamiar przelezec cały dzień gdzies nad wodą ale mój M nie chce się zgodzić bo od wczoraj to jak jajko mnie traktuje .. Och ci faceci :)

Brzusio powodzonka życze tobie :* Oby zrobili ci szybko te badania i szybko cie wypuscili :)

Nie jesteś sama ja rocznik 85 i też dopiero pierwsze i w sumie z przypadku a nie ze starań :-) :) i gdyby nie to to pewnie jeszcze ze 2 lata bym poczekała, ale już się oswoiłam z tą myślą i jest super:)

Brzusio trzymaj się i daj znać jak będziesz coś wiedzieć
Maryqska miłego spanka:happy:

A Wam dziewczyny miłej i spokojnej soboty:-) :)
Ja tez 85:happy:
Zastanawiam sie czy ja tu jestem najstarsza???[emoji33][emoji33][emoji33]
80

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam kolezanke w ciazy termin ma na wrzesień rocznik 79:happy:

Brzusio, pisz jak tam. Kiepsko spedzac weekend w szpitalu, ale moze jednak dzis Cie puszcza jak nic nie znajda:happy:

My plazujemy nad Swidrem, szkoda tylko, ze cos wody w rzece malo:-D

A czujecie juz cos w brzuchach jakies laskotanie albo cos ja drugi dzien takie cos dziwnego, ale to pewnie jelita :happy:

Ostatnia edycja:
olivka 11 tc to troche wczesnie jak na pierwsze ruchy, ale kto to wie ; )
ja za pierwszym razem chyb akolo 16tc poczulam, a teraz moze bedzie wczesniej? bo wszystko juz dobrze porozciagane ; )
ale uczucie rzeczywiscie cudowne... czekam tez na nie :)

reklama
Do góry