HappyBabyMama
Fanka BB :)
Dziwne ze skierowała cie na te testy i to prZd prenatalnymi. Miałaś w rodzinie jakies przypadki chorób genetycznych? Moja lekarka mówiła ze to tylko sie robi jak na prenatalnych cos wyjdzie nie do konca dobrze albo ze względu na choroby w rodzinie lub wiek kobiety. I mi mówiła ze jak prenatalne wyjdą dobrze to nie ma sensu robić pappa bo szkoda kasy. Moje trzy siostry ktore maja po dwójce dzieci tez nigdy tego nie miały. Moze na kasę cie chce naciągnąć. Dopytaj po co Ci to i dlaczego każe ci zrobic?Właśnie ja dostałam na to skierowanie, i lekarka kazała mi przynieść wynik i na podstawie tego, usg i wywiadu będzie robić prenatalne. Ale z tego co pytałam koleżanek to one tego nie miały i dlatego pytam bo trochę to dziwne ze mi akurat kazała. .. Może jest przezorna i woli już teraz to zrobić, sama nie wiem jak mam to tłumaczyć ... Mam 27 lat.
Marlenka nie przejmuj sie na zapas czekaj do poniedziałku. Odpoczywaj sobie jedz wiecej zdrowych rzeczy odstaw maka i pij duzo wody. I na pewno sie nie obwiniaj!!!! To nie twoja wina nie ma wpływu na takie rzeczy. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i tulę ***
Ostatnia edycja: