reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay ja nie przejmuje sie za bardzo żyliśmy w pl i tez żyliśmy ja moge wrócić poza tym i tak o tym od jakimiś czasu myślimy.

Marlena trzymam kciuki za wizytę.

Ja dzis spędziłam pol dnia na plazy, popływałam i lezakowalam pod parasolem [emoji16] ale nóżki spiekalam bola, oj bola [emoji23][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie powrót nie jest opcją. Ale rozmawiam z wieloma osobami i wątpie żeby wywalili polaków z UK bo im się gospodarka całkiem załamie XD

brzusio... pisz co tam bidulko.

nutka, gratuluje zdolnych dzieci :D

Mnie dziś w pracy poinformowali że od ponad pół roku płacili mi za dużo. (nie dużo za dużo ale mimo wszystko)

ETA:

HappyBabyMama, ja mam bóle przuch za każdym razem jak się zestresuje, połóż się i powinno przestać ciągnąć.

reklama
Waw cieżko nawet po nocy Was nadrobić
Ja strasznie sie zamartwiam, ale mam cholerny uraz po poronieniu
Jakos tak zostaje gdzies z tylu głowy??

Brzusio jak tam??
Dziewczyny mądrze piszą, ale ja chyba poszłabym choc do ginekologa, moze jutro gdzies Cie wcisną???
Napisz jak tam u Ciebie??

Dziewczyny ja ostatnio zastanawiam sie o porodzie wiem że 3 też bedzie cc,I chce rodzic w prywatnej klinice znalałam w necie w Bielsko białej cena 3000 + pobyt męża w pokoju pisałam do nich kazali mi zadzwonić i sie wszystkiego dowiem .Z jednej strony dużo kasy z drugiej strony to tylko kasa mąż mój mówi że co za decyzjie podejmne jest ze mną.No nic jeszcze dużo czasu na przemyślenia
A czemu chcesz koniecznie rodzic prywatnie? Ja slyszalam ze w prywatnych klinikach jak wystepuje zagrozenie zycia matki lub dziecka to i tak przewoza do "normalnego" szpitala. A 3000 to cos malo gdzies czytalam ze biora od 10 do 15 tysi. A skoro i tak masz z gory zapewnione cc to moze warto wybrac dobry szpital na nfz i kase wydac potem na dzieciaki:happy:
Dziewczyny miałam dzis mega nerwy i bardzo stresującą sytuacje i teraz boli mnie brzuch na dole. Miałyście tak ?
Trzeba polezec i sie wyciszyc nic wiecej nie poradzisz:happy:
Dla mnie powrót nie jest opcją. Ale rozmawiam z wieloma osobami i wątpie żeby wywalili polaków z UK bo im się gospodarka całkiem załamie XD

brzusio... pisz co tam bidulko.

nutka, gratuluje zdolnych dzieci :D

Mnie dziś w pracy poinformowali że od ponad pół roku płacili mi za dużo. (nie dużo za dużo ale mimo wszystko)

ETA:

HappyBabyMama, ja mam bóle przuch za każdym razem jak się zestresuje, połóż się i powinno przestać ciągnąć.
Fajny pracodawca, to co teraz kaza zwrocic roznice?:errr:

Dziękuje za rady. Leżakuje z nogami do gory i staram sie zrelaksować . Jesli mówicie ze to normalne to od razu mi lepiej :)
Ja przedwczoraj tak mialam,synek spadl ze schodow, nic się nie stalo,ale tak się wystraszył,że zaniósł mi sie i o mały włos nie zemdlał ( do roku to było normalne że mocny placz= omdlenie- coś okropnego!! ) później cały wieczór brzuch mnie bolał

reklama
Do góry