reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Aniay ja nie przejmuje sie za bardzo żyliśmy w pl i tez żyliśmy ja moge wrócić poza tym i tak o tym od jakimiś czasu myślimy.

Marlena trzymam kciuki za wizytę.

Ja dzis spędziłam pol dnia na plazy, popływałam i lezakowalam pod parasolem [emoji16] ale nóżki spiekalam bola, oj bola [emoji23][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie powrót nie jest opcją. Ale rozmawiam z wieloma osobami i wątpie żeby wywalili polaków z UK bo im się gospodarka całkiem załamie XD

brzusio... pisz co tam bidulko.

nutka, gratuluje zdolnych dzieci :D

Mnie dziś w pracy poinformowali że od ponad pół roku płacili mi za dużo. (nie dużo za dużo ale mimo wszystko)

ETA:

HappyBabyMama, ja mam bóle przuch za każdym razem jak się zestresuje, połóż się i powinno przestać ciągnąć.

reklama
Waw cieżko nawet po nocy Was nadrobić
Ja strasznie sie zamartwiam, ale mam cholerny uraz po poronieniu
Jakos tak zostaje gdzies z tylu głowy??

Brzusio jak tam??
Dziewczyny mądrze piszą, ale ja chyba poszłabym choc do ginekologa, moze jutro gdzies Cie wcisną???
Napisz jak tam u Ciebie??

Dziewczyny ja ostatnio zastanawiam sie o porodzie wiem że 3 też bedzie cc,I chce rodzic w prywatnej klinice znalałam w necie w Bielsko białej cena 3000 + pobyt męża w pokoju pisałam do nich kazali mi zadzwonić i sie wszystkiego dowiem .Z jednej strony dużo kasy z drugiej strony to tylko kasa mąż mój mówi że co za decyzjie podejmne jest ze mną.No nic jeszcze dużo czasu na przemyślenia
A czemu chcesz koniecznie rodzic prywatnie? Ja slyszalam ze w prywatnych klinikach jak wystepuje zagrozenie zycia matki lub dziecka to i tak przewoza do "normalnego" szpitala. A 3000 to cos malo gdzies czytalam ze biora od 10 do 15 tysi. A skoro i tak masz z gory zapewnione cc to moze warto wybrac dobry szpital na nfz i kase wydac potem na dzieciaki:happy:
Dziewczyny miałam dzis mega nerwy i bardzo stresującą sytuacje i teraz boli mnie brzuch na dole. Miałyście tak ?
Trzeba polezec i sie wyciszyc nic wiecej nie poradzisz:happy:
Dla mnie powrót nie jest opcją. Ale rozmawiam z wieloma osobami i wątpie żeby wywalili polaków z UK bo im się gospodarka całkiem załamie XD

brzusio... pisz co tam bidulko.

nutka, gratuluje zdolnych dzieci :D

Mnie dziś w pracy poinformowali że od ponad pół roku płacili mi za dużo. (nie dużo za dużo ale mimo wszystko)

ETA:

HappyBabyMama, ja mam bóle przuch za każdym razem jak się zestresuje, połóż się i powinno przestać ciągnąć.
Fajny pracodawca, to co teraz kaza zwrocic roznice?:errr:

Dziękuje za rady. Leżakuje z nogami do gory i staram sie zrelaksować . Jesli mówicie ze to normalne to od razu mi lepiej :)
Ja przedwczoraj tak mialam,synek spadl ze schodow, nic się nie stalo,ale tak się wystraszył,że zaniósł mi sie i o mały włos nie zemdlał ( do roku to było normalne że mocny placz= omdlenie- coś okropnego!! ) później cały wieczór brzuch mnie bolał

reklama
Do góry