reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

A czemu chcesz koniecznie rodzic prywatnie? Ja slyszalam ze w prywatnych klinikach jak wystepuje zagrozenie zycia matki lub dziecka to i tak przewoza do "normalnego" szpitala. A 3000 to cos malo gdzies czytalam ze biora od 10 do 15 tysi. A skoro i tak masz z gory zapewnione cc to moze warto wybrac dobry szpital na nfz i kase wydac potem na dzieciaki:happy:

Trzeba polezec i sie wyciszyc nic wiecej nie poradzisz:happy:

Fajny pracodawca, to co teraz kaza zwrocic roznice?:errr:

Ale sumy jak z kosmosu
A moze faktycznie dobry szpital wybrać ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Koleżanki siostra niedawno co miała cesarkę na życzenie w prywatnej klinice,wróciła do domu i brzuch jej 'się otworzył' , nie wiem ,może jej wina, coś ciężkiego podniosła czy coś , ale sytuacja bardzo niemiła

otwarty brzuch, to straszne. nie wiedziałam ze rana może się otworzyć. mnie tez czeka 3 cesarka. ale kolejny raz wybieram się do tego samego szpitala. trochę boje się trzeciej operacji, staram się o tym nie myslec.

Ja miałam cc
Bo w ostatniej chwili jak juz rodziłam
Okazało sie, ze Julka była nie obrócona
W ciagu sekundy byłam na sali operacyjnej
Ale jeden plus, ze akcja zaczęła sie sama
Teraz nie wiem czy mam cc, uyyyy nic nie mówili
Ale chciałabym, zeby cała akcja zaczęła sie sama

A czemu chcesz koniecznie rodzic prywatnie? Ja slyszalam ze w prywatnych klinikach jak wystepuje zagrozenie zycia matki lub dziecka to i tak przewoza do "normalnego" szpitala. A 3000 to cos malo gdzies czytalam ze biora od 10 do 15 tysi. A skoro i tak masz z gory zapewnione cc to moze warto wybrac dobry szpital na nfz i kase wydac potem na dzieciaki:happy:

Trzeba polezec i sie wyciszyc nic wiecej nie poradzisz:happy:

Fajny pracodawca, to co teraz kaza zwrocic roznice?:errr:

Na szczescie nie, ale poczulam sie jak oszustka przez chwile (ta ciaza mi miesza w glowie)

A odnośnie WB to było referendum
Nie jest jeszcze tak, ze musi zadecydować parlament???

Referendum nie jest prawnie wiazace ale Cameron powiedział że jego rzad postapi zgodnie z tym co zdecyduje wiekszosc.

Właśnie rozmawialam z kierownikiem mojej drugiej polowki I mam pozwolenie na zabieranie go na tyle wizyt ile chce:)

ja pierwsze cc miałam po nieudanych bólach partych, corka miała glowke odchylona do tylu i nie można było jej wyjac kleszczowo, 2cc z powodu ulozenia miednicowego. a teraz 3 cc tylko dlatego ze wcześniej były 2cc.

reklama
Aniay dobre wieści. Bo ja dzis dowiedziałam sie czegoś zgoła innego. Jak mój narzeczony przy jakiejś okazji wspomniał o mojej ciąży, to jego szef (a mój narzeczony pracuje w "młodej" ekipie) przestraszył się i wyraził zaniepokojenie, ze dziecko źle wpłynie na wydajność jego pracy. Bedzie niewyspany itp. Szok! Rozśmieszyło mnie to, bo z takim podjęciem pracodawcy ojcowie tez powinni być chronieni na wypadek zwolnienia, gdy ich druga połówka jest w ciąży...

Do góry