reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

kurcze brzuch boli jakos bardziej.. pewnie sie nakrecam. a wizyta dopiero we wtorek..
zamiast sie cieszyc ta ciaza to my nic tylko sie zamartwiamy.. ehh babeczki ;)

reklama
MArlenka powodzonka na wizycie! Pewnie będą super wieści :) Dzidzia już taka duża, dwa razy większa niż na poprzedniej wizycie :)

Brzusio ja w tej ciąży, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciązy po każdym zbliżeniu miałam plamienia - takie różowe. A że nie wiedziałam, że jestem w ciąży to tylko machnęłam ręką. A to już był znak tego, że byłam w ciąży i mam wszystko bardzo ukrwione. A Ty też tak miałaś po poprzednich stosunkach w ciąży?
W poprzedniej ciąży po pierwszym stosunku ok. 8 tc miałam krwawienie i okazało się, że w ten sposób dał o sobie znać krwiaczek na macicy. Gdyby nie to, pewnie nie dowiedziałabym się że on w ogóle jest. Lekarz dał mi na to duphaston (ulubiony lek forumowiczek :) )
Właśnie nigdy nie miałam krwawienia po stosunku i w poprzedniej ciąży tez nie co prawda miałam plemienia w poprzedniej ale to mu od stosunku.nic narazie obserwuje male plamki brązowe na wkladce jesli nie przejdzie to trzeba jechac,nie na widzę szpitali i wolałabym tego uniknąć.dos ze mam mdłości i nie mogę jesc to w szpitalu takie okropne jedzenie:(

Brzusio nie nastawiaj się na pobyt w szpitalu,jak coś to myślę że skończy się na 'przeglądzie'czy wszystko ok i do domku wrócisz,najwyżej bogatsza o receptę na duphaston.

Brzusio nie nastawiaj się na pobyt w szpitalu,jak coś to myślę że skończy się na 'przeglądzie'czy wszystko ok i do domku wrócisz,najwyżej bogatsza o receptę na duphaston.
Chciałabym żeby to tak wyglądało ale w szpitalu nastawiają sie odrazu na przyjęcie ostatnio tak bylo jak pojechalam z zapaleniem pochwy to pani byla bardzo nie przyjemna ze oni nie badaja tylko odrazu przyjmują na oddział boże ile sue nasłuchalam zanim zawiadomila lekarza i mnie zbadal:(

Brzusio jestem w 1 ciąży i co prawda jestem niedoswiadczona I mało wiem, ale wydaje mi się że tak jak dziewczyny piszą teraz te miejsca są bardziej ukrwione i dlatego po stosunku wystąpiła krew.

Mój M gdy dowiedzial się ze jestem w ciąży bal się zbliżyć bo myślał ze przez cała ciążę nie można... No ale swoim urokiem go przekonałam :D A gdy było po, zaczęła lecieć krekrew. Okropnie się wystraszylam, że coś zrobiliśmy malenstwu. Na drugi dzień był brązowy dluz, a po 2 dniach wszystko wróciło do normy.

Moim zdaniem jeśli się nie nasila to nie masz się czym martwić ;)

Ja bym sobie dała spokój E szpitalem tylko sie nastresujesz a jeszcze szpital to jedno wielkie skupisko bakteri. Poszłabym do normalnego lekarza jak nie ma twojego to do jakiegokolwiek a jak jest twój do oczywiscie do twojego. w szpitalu to albo cię odprawią z Kwitkiem albo położą i i tak nic sie nie dowiesz. Idź do normalnego ginekologa jakiegos w przychodni i niech cię zbada jak nie ustąpi.

reklama
Brzusio jestem w 1 ciąży i co prawda jestem niedoswiadczona I mało wiem, ale wydaje mi się że tak jak dziewczyny piszą teraz te miejsca są bardziej ukrwione i dlatego po stosunku wystąpiła krew.

Mój M gdy dowiedzial się ze jestem w ciąży bal się zbliżyć bo myślał ze przez cała ciążę nie można... No ale swoim urokiem go przekonałam :D A gdy było po, zaczęła lecieć krekrew. Okropnie się wystraszylam, że coś zrobiliśmy malenstwu. Na drugi dzień był brązowy dluz, a po 2 dniach wszystko wróciło do normy.

Moim zdaniem jeśli się nie nasila to nie masz się czym martwić ;)
I nie byłaś nigdzie u lekarza?

Do góry