reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Madziulka890 bardzo się ciesze z twoich super wyników. Ja mam dziś o 17.30 badania i bardzo bym chciała powtórzyć twoje wyniki. Tylko ja mam takie okropne przeczucia.....:( Chociaż z drugiej strony dziś mam urodziny, może dostane prezent i dzidziuś będzie zdrowy.

reklama
Madziulka890 bardzo się ciesze z twoich super wyników. Ja mam dziś o 17.30 badania i bardzo bym chciała powtórzyć twoje wyniki. Tylko ja mam takie okropne przeczucia.....:( Chociaż z drugiej strony dziś mam urodziny, może dostane prezent i dzidziuś będzie zdrowy.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. I abyś dostała dzis wspaniały prezent w postaci dobrych wyników badania :)

Askl25 wszystkiego dobrego [emoji8][emoji513][emoji512][emoji253][emoji257][emoji255]
Każda z nas sie stresuje, ale ja wierze, ze bedzie wszystko dobrze
Trzymam kciukasy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego najlepszego urodzinowe. Trzymam kciuki za wizytę.
Madziulka super ze wszystko dobrze. Bardzo się cieszę ja mam tydzień do usg i wierzę głęboko w dobre wiadomości.

Ja już po śniadaniu. Lecę myć włosy i jadę na spotkanie z ciężarnymi kumpelami z pracy. Miłego dnia

Ja tez mam stres przed wizytą i dziwne przeczucie ze będzie coś nie tak ale tak chyba każdy ma co do krwiaka tak od lekarza miałam zalecenie żeby leżeć i odpoczywać jak najwięcej żeby się wchłoną. Też mały i niby nie zagrażający ale lepiej uważać

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

HappyBabyMama "Dziewczyny - te ktore przymowały duphaston! Prosze powiedzcie jak długo go przyjmowalyscie i czy po odstawieniu wszystko buło w porządku? Mi sie dzisiaj kończy i sie boję czy organizm sie nie przyzwyczaił a teraz zwariuje ..."
Ja brałam duphaton przez 2 tygodnie, po odstawieniu nic się nie dzialo

Dzieki za zyczenia :)

HappyBabyMama a jaką dawkę przyjmowałaś? Niektórzy lekarze polecają schodzić z duphastonu stopniowo. Ja biorę x3 i póki co chyba nie widzę widoków na odstawienie a mam 12 tc. Moja przyjaciółka brała do końca 4 mc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkiego najlepszego z.okazji urodzin :-) a zamiast cukierasow suuper wiesci z wizyty poprosimy :-) bedzie dobrze ,musi byc !! Ja tez wczoraj nie moglam.sobie znalezc miejsca, do nikogo z.nerwow sie nie odzywalam, ze stresu biegunki dostalam, a tu taka niespodzianka, dla Ciebie tez.los przygotowal na pewnno wspanialy prezent na.dzis

Do góry