reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Lekarka powiedziała, ze krwiak jest bardzo mały, ze nie zagraża, ze odczytała itd
Ale jak sie martwię to da mi skierowanie do ginekologa i bedzie mnie do końca prowadził
No i nie wiem czy ten co sobie wg dałam mnie przyjmie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nutka13 ja mam to samo .. spac dzisiaj nie moge od 5 sie wierce i chodze po mieszkaniu juz ... dzisiaj to cala noc nie przespana a najgorsze ze zasnac spowrotem nie mozena bo za niedlugo do pracy trzeba wstac

Masakra całą noc sie wierciłam wstałam o 5 i w kompie siedze wrrry.A za tydzien po namiot niewiem czy dam rade....
jej ja tak samo dzis mialam, wstalam po 5 tylk sikac, i juz nie usnelam, dopiero po 7, dobrze, ze Corka spala do po 8

a my pod namioty za niecale 4 tygodnie, juz sie nie moge doczekac

Masakra całą noc sie wierciłam wstałam o 5 i w kompie siedze wrrry.A za tydzien po namiot niewiem czy dam rade....
jej ja tak samo dzis mialam, wstalam po 5 tylk sikac, i juz nie usnelam, poszlam zagrzac mleko i jakos dopiero po 7 usnelam, dobrze, ze Corka spala do po 8

a my pod namioty za niecale 4 tygodnie, juz sie nie moge doczekac

Lekarka powiedziała, ze krwiak jest bardzo mały, ze nie zagraża, ze odczytała itd
Ale jak sie martwię to da mi skierowanie do ginekologa i bedzie mnie do końca prowadził
No i nie wiem czy ten co sobie wg dałam mnie przyjmie

To idź sobie do ginekologa i będziesz spokojna:) jak małe to na pewno wszystko bedzie dobrze. Lekarz Ci potwierdzi i przestaniesz o tym myśleć :):)

To idź sobie do ginekologa i będziesz spokojna:)

Hahaha boszzz zeby to było proste juz dzis bym poszła
Niestety tak nie jest
Moj lekarz rodzinny wysyła list z zapytaniem czy ta pani dr mnie przyjmie
Jak nie to bede musiała isc do innego
O tez nie wiem ile sie czeka na taka cholera odpowiedz

reklama
O jej to faktycznie dziwnie i długo to prwnie trwa. No nic może się uda. Trzymam kciuki aby jak najszybciej. A ty się w tym czasie nie przejmuj.

Dziewczyny - te ktore przymowały duphaston! Prosze powiedzcie jak długo go przyjmowalyscie i czy po odstawieniu wszystko buło w porządku? Mi sie dzisiaj kończy i sie boję czy organizm sie nie przyzwyczaił a teraz zwariuje ...

Do góry