reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Madziulka890 bardzo się ciesze z twoich super wyników. Ja mam dziś o 17.30 badania i bardzo bym chciała powtórzyć twoje wyniki. Tylko ja mam takie okropne przeczucia.....:( Chociaż z drugiej strony dziś mam urodziny, może dostane prezent i dzidziuś będzie zdrowy.

reklama
Madziulka890 bardzo się ciesze z twoich super wyników. Ja mam dziś o 17.30 badania i bardzo bym chciała powtórzyć twoje wyniki. Tylko ja mam takie okropne przeczucia.....:( Chociaż z drugiej strony dziś mam urodziny, może dostane prezent i dzidziuś będzie zdrowy.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. I abyś dostała dzis wspaniały prezent w postaci dobrych wyników badania :)

Askl25 wszystkiego dobrego [emoji8][emoji513][emoji512][emoji253][emoji257][emoji255]
Każda z nas sie stresuje, ale ja wierze, ze bedzie wszystko dobrze
Trzymam kciukasy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego najlepszego urodzinowe. Trzymam kciuki za wizytę.
Madziulka super ze wszystko dobrze. Bardzo się cieszę ja mam tydzień do usg i wierzę głęboko w dobre wiadomości.

Ja już po śniadaniu. Lecę myć włosy i jadę na spotkanie z ciężarnymi kumpelami z pracy. Miłego dnia

Ja tez mam stres przed wizytą i dziwne przeczucie ze będzie coś nie tak ale tak chyba każdy ma co do krwiaka tak od lekarza miałam zalecenie żeby leżeć i odpoczywać jak najwięcej żeby się wchłoną. Też mały i niby nie zagrażający ale lepiej uważać

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

HappyBabyMama "Dziewczyny - te ktore przymowały duphaston! Prosze powiedzcie jak długo go przyjmowalyscie i czy po odstawieniu wszystko buło w porządku? Mi sie dzisiaj kończy i sie boję czy organizm sie nie przyzwyczaił a teraz zwariuje ..."
Ja brałam duphaton przez 2 tygodnie, po odstawieniu nic się nie dzialo

Dzieki za zyczenia :)

HappyBabyMama a jaką dawkę przyjmowałaś? Niektórzy lekarze polecają schodzić z duphastonu stopniowo. Ja biorę x3 i póki co chyba nie widzę widoków na odstawienie a mam 12 tc. Moja przyjaciółka brała do końca 4 mc.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkiego najlepszego z.okazji urodzin :-) a zamiast cukierasow suuper wiesci z wizyty poprosimy :-) bedzie dobrze ,musi byc !! Ja tez wczoraj nie moglam.sobie znalezc miejsca, do nikogo z.nerwow sie nie odzywalam, ze stresu biegunki dostalam, a tu taka niespodzianka, dla Ciebie tez.los przygotowal na pewnno wspanialy prezent na.dzis

Do góry