reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Paraplu ja tez w poniedziałek ide do położnej [emoji5]

Asiu bardzo mi przykro :( i trzymam kciuki zebys szybko zaszła w ciaze i zeby wtedy juz było wszystko ok z fasolka, dbaj o siebie i nie trać wiary [emoji8][emoji8][emoji8] tulę mocno !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pomocy ledwo żyję nie mam dzis siły ! Mam ciśnienie 90/60 pogoda do D... a ja poprostu nie mam siły siedzieć. Jak ja dojadę do lekarza? W dodatku nie mam wogole apetytu a w wynikach krwi wyszła mi lekka anemia:(

@asia_muffinkowa tak mi przykro kochana, Zycze sily I tulam internetowo. Jestem myslami z toba I przesylam pozytywne fluidki.

@HappyBabyMama wspolczuje Ci, moze lepiej na pogotowie zadzwonic? Albo zobaczyc czy ktoś cie może zawiezc?

Ja troche odpoczelam, fizycznie I psychicznie I zaczynam sie czuc jak czlowiek zmowu. O dziwo paskudztwo na zgage Wydaje sie pomagac z zoladkiem. Mam nadzieje ze najgorsze za mna. Wszyscy do okola smieja sie ze chlopak bo od poczatku problemy sprawia.

Dziewczynki ma ktoras czynnki Rh(-)?
Kolorowa, aniay wiecie jak wyglada procedura w takim wypadku w Anglii?
Chodzi mi o to, ze nie wiem czy lekarze sami sie tym zajmuje po porodzie czy trzeba przypilnowac podania antyglobuliny?

10tc [emoji295]️

Asiu strasznie współczuję. Żadne słowa w takim momencie nie dadzą pocieszenia.
Na bezsilność polecam 20 min snu, mi to zawsze pomaga.
Ja mam rh-, a synek urodził się z rh+. Dostałam antyglobulinę, ale w Pl.

Asia_muffinkowa bardzo mi przykro... Wiem co czujesz bo przeżyłam to samo w pierwszej ciąży. Wiesz mi, że tylko czas uleczy ten ból. Chociaż wiem, że w tej chwili jest to nie do ogarnięcia. Życzę Ci jak najszybciej dwóch kresek na teście i nudnej ciąży. Trzymaj się

Dziewczyny mam za 2 tygodnie wesele i następne 13 sierpnia. Chciałabym kupić sukienkę w której będę mogła pójść na jedną i drugą uroczystość. Szukałam takiej sukienki która będzie "rosła " z brzuszkiem ale nic... I nie wiem co zrobić chociaż nie jestem przesądna to nie chciałabym już teraz kupować sukienki ciazowej. Chociaż już widać brzuszek :dry:

reklama
Dziewczynki ma ktoras czynnki Rh(-)?
Kolorowa, aniay wiecie jak wyglada procedura w takim wypadku w Anglii?
Chodzi mi o to, ze nie wiem czy lekarze sami sie tym zajmuje po porodzie czy trzeba przypilnowac podania antyglobuliny?

10tc [emoji295]️
Paraplu, tutaj masz Rh badane na pierwszej wizycie, I dostajesz karte z grupa krwi I z tego Co rozumiem bardzo pilnuja tego.

Moje starsze dziecko właśnie stwierdzilo ze jestem wredna I podla bo powiedziałam że ma pokoj posprzatac.
A zaczelo sie od jej pytania co może robić bo xbox jest wylaczony.

Do góry