reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Co do wątków pobocznych
Ja nie ogarniam
Wiec jestem zeby pisac turaj o wszystkim
A co do zamknięcia naszej grupy
To moze w późniejszym etapie??
Wiem ze tez po pewnym czasie dziewczyny robią grupę na fb
Ja kiedyś byłam na mamazonkach ale tam caaaaaale forum znikło ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja rano jestem taaaaak zmeczona nie mam sił na nic
Wczoraj jak miałam jechać do sklepu to normalnie oczy mi sie zamykały :/
Dzis mam wizytę u mojego rodzinnego
Ciekawe co powie, jak moje wyniki i ten lekko żółty śluz
Moze jestem przewrażliwiona, ale juz po poronieniu dmucham na zimne
Moze nic nie bedzie, ale....
Jutro pierwsze usg
Tzn od początku ciazy juz trzecie, ale jutro usłyszę serducho [emoji7][emoji7][emoji7]

No właśnie- ja też byłam na mamazone, gdyby nie to, że założyłyśmy parę dni wcześniej grupę na FB, to wszystko by przepadło. Z dnia na dzień całe forum usunięte. Wszystkie nasze opisy ciążowe przepadły.

Mamarazydwa teraz juz bedzie z górki [emoji8]

Paraplu, aniay czy w Uk tez pije sie glukozę ? Bo jakos nie obiło mi sie o uszy to badanie?

Bede w pl to chce porobić te których tu nie zrobią

Elu mnie te opaski nie pomogły niestety :(

A wiesz, ze nie wiem jak to jest w Holandii. W poniedzialek mam wizyte u poloznej to bede sie pytac co i kiedy bo nie znam tutejszego systemu.

Nie przenośny sie tylko na Facebooka plis!
Fb to tylko dodatek :) i w razie W latwiej sie skontaktowac ze soba przez messengera.
Ja jestem na fb na styczniowkach :) ale ten watek jest dla mnie glowny :)

Jejku ale mi sie dluzy do tego poniedzialku!!!! Chociaz jestem w szoku, ze to juz 6 tygodni temu umawialam sie na ta wizyte u poloznej.

Zamowilam juz kartki i biale buciki aby rodzinke poinformowac :)

9tc [emoji7]

A wiesz, ze nie wiem jak to jest w Holandii. W poniedzialek mam wizyte u poloznej to bede sie pytac co i kiedy bo nie znam tutejszego systemu.

Fb to tylko dodatek :) i w razie W latwiej sie skontaktowac ze soba przez messengera.
Ja jestem na fb na styczniowkach :) ale ten watek jest dla mnie glowny :)

Jejku ale mi sie dluzy do tego poniedzialku!!!! Chociaz jestem w szoku, ze to juz 6 tygodni temu umawialam sie na ta wizyte u poloznej.

Zamowilam juz kartki i biale buciki aby rodzinke poinformowac :)

9tc [emoji7]
Ale długo wytrzymałaś z nowiną. Ja powiedziałam 3 dni po teście :) a test robiłam jeszcze przed terminem miesiączki :)

Cześć Dziewczyny, nie było mnie dawno. Po 3 tygodniach walki, leżenia plackiem, długiej wizycie w szpitalu niestety nie udało się uratować mojej ciąży. Nie wiadomo co się stało i nie znamy jeszcze przyczyny (może nigdy jej nie poznamy) ciąża zatrzymała się w 6 tyg i kilka dni. Jestem w bardzo kiepskim stanie, nigdy nie sądziłam, że to aż tak bardzo boli. Jestem już po zabiegu i to chyba najgorszy koszmar jaki można wyśnić...
Poskreślajcie mnie proszę z list, może kiedyś zawitam na jakiejś nowej:hmm:
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, rośnijcie zdrowo i bezstresowo.

Ale długo wytrzymałaś z nowiną. Ja powiedziałam 3 dni po teście :) a test robiłam jeszcze przed terminem miesiączki :)

Waw u nas nikt jeszcze nie wie
Tzn dwie koleżanki bliskie
Ale czekamy do jutra (u mnie noc wlasnie)
I jak po usg wszystko dobrze, powiemy Teściowi (dzis do nas przyleciał)
A reszcie po 12 tyg

reklama
Cześć Dziewczyny, nie było mnie dawno. Po 3 tygodniach walki, leżenia plackiem, długiej wizycie w szpitalu niestety nie udało się uratować mojej ciąży. Nie wiadomo co się stało i nie znamy jeszcze przyczyny (może nigdy jej nie poznamy) ciąża zatrzymała się w 6 tyg i kilka dni. Jestem w bardzo kiepskim stanie, nigdy nie sądziłam, że to aż tak bardzo boli. Jestem już po zabiegu i to chyba najgorszy koszmar jaki można wyśnić...
Poskreślajcie mnie proszę z list, może kiedyś zawitam na jakiejś nowej:hmm:
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, rośnijcie zdrowo i bezstresowo.

ASIA bardzo mi przykro
Rok temu poroniłam, to był szok, po miesiącu moj Maz miał poważny wypadek i leżał 3 mce, jego najważniejszy "narząd" nie funkcjonował
I dwa tygodnie przed wizyta w klinice bezpłodności okazało sie ze jestem w ciazy
Bedzie dobrze
Cieżko jest sie pogodzić
Nie zapomina sie, boli bardzo
Mocno tulę mocno

Do góry