reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Paraplu ja tez w poniedziałek ide do położnej [emoji5]

Asiu bardzo mi przykro :( i trzymam kciuki zebys szybko zaszła w ciaze i zeby wtedy juz było wszystko ok z fasolka, dbaj o siebie i nie trać wiary [emoji8][emoji8][emoji8] tulę mocno !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny pomocy ledwo żyję nie mam dzis siły ! Mam ciśnienie 90/60 pogoda do D... a ja poprostu nie mam siły siedzieć. Jak ja dojadę do lekarza? W dodatku nie mam wogole apetytu a w wynikach krwi wyszła mi lekka anemia:(

@asia_muffinkowa tak mi przykro kochana, Zycze sily I tulam internetowo. Jestem myslami z toba I przesylam pozytywne fluidki.

@HappyBabyMama wspolczuje Ci, moze lepiej na pogotowie zadzwonic? Albo zobaczyc czy ktoś cie może zawiezc?

Ja troche odpoczelam, fizycznie I psychicznie I zaczynam sie czuc jak czlowiek zmowu. O dziwo paskudztwo na zgage Wydaje sie pomagac z zoladkiem. Mam nadzieje ze najgorsze za mna. Wszyscy do okola smieja sie ze chlopak bo od poczatku problemy sprawia.

Dziewczynki ma ktoras czynnki Rh(-)?
Kolorowa, aniay wiecie jak wyglada procedura w takim wypadku w Anglii?
Chodzi mi o to, ze nie wiem czy lekarze sami sie tym zajmuje po porodzie czy trzeba przypilnowac podania antyglobuliny?

10tc [emoji295]️

Asiu strasznie współczuję. Żadne słowa w takim momencie nie dadzą pocieszenia.
Na bezsilność polecam 20 min snu, mi to zawsze pomaga.
Ja mam rh-, a synek urodził się z rh+. Dostałam antyglobulinę, ale w Pl.

Asia_muffinkowa bardzo mi przykro... Wiem co czujesz bo przeżyłam to samo w pierwszej ciąży. Wiesz mi, że tylko czas uleczy ten ból. Chociaż wiem, że w tej chwili jest to nie do ogarnięcia. Życzę Ci jak najszybciej dwóch kresek na teście i nudnej ciąży. Trzymaj się

Dziewczyny mam za 2 tygodnie wesele i następne 13 sierpnia. Chciałabym kupić sukienkę w której będę mogła pójść na jedną i drugą uroczystość. Szukałam takiej sukienki która będzie "rosła " z brzuszkiem ale nic... I nie wiem co zrobić chociaż nie jestem przesądna to nie chciałabym już teraz kupować sukienki ciazowej. Chociaż już widać brzuszek :dry:

reklama
Dziewczynki ma ktoras czynnki Rh(-)?
Kolorowa, aniay wiecie jak wyglada procedura w takim wypadku w Anglii?
Chodzi mi o to, ze nie wiem czy lekarze sami sie tym zajmuje po porodzie czy trzeba przypilnowac podania antyglobuliny?

10tc [emoji295]️
Paraplu, tutaj masz Rh badane na pierwszej wizycie, I dostajesz karte z grupa krwi I z tego Co rozumiem bardzo pilnuja tego.

Moje starsze dziecko właśnie stwierdzilo ze jestem wredna I podla bo powiedziałam że ma pokoj posprzatac.
A zaczelo sie od jej pytania co może robić bo xbox jest wylaczony.

Do góry