reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Paraplu nie mam pojęcia ja mam 0Rh+

Aniay moja córka od kilku tez igra sobie ze mną i to nie mało, stram sie nie dac wyprowadzić z równowagi ale jest ciezkooooo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu nie mam pojęcia ja mam 0Rh+

Aniay moja córka od kilku tez igra sobie ze mną i to nie mało, stram sie nie dac wyprowadzić z równowagi ale jest ciezkooooo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt nam nie mowi ze bunt nastolatka Zaczyna sie po osmym roku życia:p

Asiu, bardzo współczuje. Tulę mocno.

My z poprzedniego forum na pewnym etapie założyłyśmy wątek zamknięty i uzgodniliśmy regulamin kto może dołączyć (aktywność na forum). Wątek otwarty istniał do porodów, a poźniej wygasł. Dziewczyny przeniosły się na zamknięty. Tam też zdjęcia były.

I zapomniałam co miałam jeszcze napisać :-(

Miłego wieczoru.

My mamy rh+, więc u nas nie ma problemu.

Aniay, przy synku prawie nie miałam zgagi, wymiotów, więc nie ma reguły ;-)

Paraplu, tutaj masz Rh badane na pierwszej wizycie, I dostajesz karte z grupa krwi I z tego Co rozumiem bardzo pilnuja tego.

Moje starsze dziecko właśnie stwierdzilo ze jestem wredna I podla bo powiedziałam że ma pokoj posprzatac.
A zaczelo sie od jej pytania co może robić bo xbox jest wylaczony.

To pewnie w Holandii bedzie podobnie bo systemy z tego to widze sa podobne.

Ehh logika (prawie)nastolatki jest niesamowicie kreatywna ;)

10tc [emoji295]️

Hej dziewczyny to znowu ja :) jakoś dałam radę dotrzec do gin. słyszałam serduszko :) kosmos :) Umówiłam się na genetyczne za 4 tygodnie :) Poza tym okazało sie że wszytkie choroby które przejść powinnam przeszłam a te których byc nie powiino to nie było także super :) A co u was ? jak sie czujecie?

reklama
Hej dziewczyny to znowu ja :) jakoś dałam radę dotrzec do gin. słyszałam serduszko :) kosmos :) Umówiłam się na genetyczne za 4 tygodnie :) Poza tym okazało sie że wszytkie choroby które przejść powinnam przeszłam a te których byc nie powiino to nie było także super :) A co u was ? jak sie czujecie?

Super że wszystko okey :)
Ja mam dzisiaj straszny dzień duchota i wgl.
Wreszcie rozmawiałam z szefem i powiiedziałam mu ze jestem w ciązy.
Na moje zdziwienie nic nie powiedziałam zlego tylko pogratulował ze dziecko to dar i się cieszy razem ze mną :)
Co do pracy to powiedział że mam wykonywac swoje obowiazki jak dotychczas tylko jak sie zmecze o mam odpoczac a i przysle mi na nauke nowe uczenice i juz zostana ze mna do pomocy wiec kamien spadl mi z serca:)

Do góry