reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Paraplu nie mam pojęcia ja mam 0Rh+

Aniay moja córka od kilku tez igra sobie ze mną i to nie mało, stram sie nie dac wyprowadzić z równowagi ale jest ciezkooooo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu nie mam pojęcia ja mam 0Rh+

Aniay moja córka od kilku tez igra sobie ze mną i to nie mało, stram sie nie dac wyprowadzić z równowagi ale jest ciezkooooo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt nam nie mowi ze bunt nastolatka Zaczyna sie po osmym roku życia:p

Asiu, bardzo współczuje. Tulę mocno.

My z poprzedniego forum na pewnym etapie założyłyśmy wątek zamknięty i uzgodniliśmy regulamin kto może dołączyć (aktywność na forum). Wątek otwarty istniał do porodów, a poźniej wygasł. Dziewczyny przeniosły się na zamknięty. Tam też zdjęcia były.

I zapomniałam co miałam jeszcze napisać :-(

Miłego wieczoru.

My mamy rh+, więc u nas nie ma problemu.

Aniay, przy synku prawie nie miałam zgagi, wymiotów, więc nie ma reguły ;-)

Paraplu, tutaj masz Rh badane na pierwszej wizycie, I dostajesz karte z grupa krwi I z tego Co rozumiem bardzo pilnuja tego.

Moje starsze dziecko właśnie stwierdzilo ze jestem wredna I podla bo powiedziałam że ma pokoj posprzatac.
A zaczelo sie od jej pytania co może robić bo xbox jest wylaczony.

To pewnie w Holandii bedzie podobnie bo systemy z tego to widze sa podobne.

Ehh logika (prawie)nastolatki jest niesamowicie kreatywna ;)

10tc [emoji295]️

Hej dziewczyny to znowu ja :) jakoś dałam radę dotrzec do gin. słyszałam serduszko :) kosmos :) Umówiłam się na genetyczne za 4 tygodnie :) Poza tym okazało sie że wszytkie choroby które przejść powinnam przeszłam a te których byc nie powiino to nie było także super :) A co u was ? jak sie czujecie?

reklama
Hej dziewczyny to znowu ja :) jakoś dałam radę dotrzec do gin. słyszałam serduszko :) kosmos :) Umówiłam się na genetyczne za 4 tygodnie :) Poza tym okazało sie że wszytkie choroby które przejść powinnam przeszłam a te których byc nie powiino to nie było także super :) A co u was ? jak sie czujecie?

Super że wszystko okey :)
Ja mam dzisiaj straszny dzień duchota i wgl.
Wreszcie rozmawiałam z szefem i powiiedziałam mu ze jestem w ciązy.
Na moje zdziwienie nic nie powiedziałam zlego tylko pogratulował ze dziecko to dar i się cieszy razem ze mną :)
Co do pracy to powiedział że mam wykonywac swoje obowiazki jak dotychczas tylko jak sie zmecze o mam odpoczac a i przysle mi na nauke nowe uczenice i juz zostana ze mna do pomocy wiec kamien spadl mi z serca:)

Do góry