olivka85
Fanka BB :)
Tylko tego podobno mozna w ciazy uzywac. Tak slyszalam.Ja miałam kiedyś ten krem i akurat mi nie pomógł nie jest dobry ale to pewnie zależy na kogo działa.
A co to jest ta próba z glukoza ? bo tak piszecie a ja nawet nie wiem o co chodzi ?.
A proba z glukoza to na czczo pobieraja krew. Potem pijesz glukoze 400ml kupuje sie to w aptece slodkie jak diabli ( ja nie przepadam za slodyczami, wiec ledwo to wypilam) i po godzine pobieraja znow krew a potem po godzinie 3 raz pobieraja krew i idziesz do domu sie najesc. I wyniki pozniej sa na zawartosc glukozy we krwi czy rosnie czy spada chyba ponizej 120 jest ok nie ma cukrzycy ciazowej. Pisze z pamieci, bo dokładnie juz nie pamietam.
A co do jedzenia mi tez bobek dobrze wchodzi. Zapomnialam dzis na kolacje sobie kupic i teraz ubolewam. Jutro rano zakupie. Najlepiej wchodza mi owoce i warzywa obiady jakies zwykle w miare zupy kiepsko kanapek prawie nie jem chyba, ze rano twarog ze szpiorkiem jeszcze jako tako. Do maca jakos mnie za bardzo nie ciagnie. Ale frytki z kechupem w domu z piekarnika jak najbardziej zjem