reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Kolorowa hormony napewno nie pomagają w podejmowaniu decyzji.Myślę ze będziesz miała dużo czasu w ciąży na przemyślenie powrotu.:)
Marlena ja ci się nie dziwię z tym macdonaldem,ja na co dzień dbam o to co jemy,sami gotujemy ale w ciąży mnie od wielu rzeczy odrzuca totalnie a macdonald przywołuje mnie jak syrena:-) :)

Dokładnie jak by tylko to było dobre a wszystko fuj :D

Marlena jednym słowem masz smaka ba Maca

Ja w mc donald byłam w sobotę pozar łam wówczas dwa hamburgery i frytki. Ale to był jednorazowy incydent. Nie odzywam się jakoś fit i zdrowo ale się staram.codziennie gotuje w miarę zdrowe obiady głównie ze względu na młodego. Są to z reguły zupy ze świeżych warzyw albo kasze z warzywami -polecam jest milion sposobów na kasze szybko i zdrowo.codziennie staram się jeść owoce i sok .wczoraj zakupiłam orzechy włoskie i Laskowe słonecznik i dynie i zamiast chleba jem na pierwsze śniadanie jogurt grecki z truskawkami bakaliami i nasionami chia. Ciekawa jestem moich wyników krwi w zeszłego lata miałam taka anemie że po badaniach okresowych nie dostałam zgody na pracę . Za to dziś na obiad zjadłam prawie 0.5 kg bobu z koperkiem.co do mdłości nadal miewam ale od piątku nie wymiotowalam
no to jak jesz tak jak napisałas to jesz bardzo zdrowo. Wyniki powinny wyjść swietne. :) Ja tez się staram zdrowo odzywiac tym bardziej że lato to można dużo owoców świeżych jeść.

Ostatnia edycja:
Jest bar domowy ale nie da sie wykupić abonamentu.. Więc odpada jedynie raz na jakiś czas można sobie coś zamówić .
Jak nie masz sobie kiedy robić jedzenia w domu to pomyśl o przegryzaniu warzyw czy owoców. Ja np lubię pomidory i ogórki z solą. Czeresnie truskawki, brzoskwinie...Pycha a jakie zdrowe. Wtedy zawsze trochę witamin przyswoisz i głodna nie jesteś. Zupkę można zrobić na dwa dni i zabrać do pracy. I może wtedy nie będzie Cię tak często na Maca ciagnęło. Lepiej sobie pizze zjedz niż maca. A twój bobas to pewnie fan Maca i dlatego ci tak smakuje :)

Kika właśnie ja miałam przy pierwszym dziecku problemy z karmieniem takie ze płakać mi się chciało non stop bo tak mnie bolało.teraz mam nadzieje ze nie będę mieć tak do końca ciąży i odpuści trochę, faktem jest ze przynajmniej wyglądają fajnie:-Dniestety użytku z nich nie ma bo są nietykalskie.
Kolorowa napisałaś wcześniej że rozważasz powrót do Polski,a czy cała Twoja rodzinka tez by wróciła?bo wydaje mi się ze pisałaś ze Twoja mama też mieszka w UK.

Z moimi jest tak samo :) sliczne, jedrne, rozmiar wieksze, takie ze by tylko szarpac jak Reksio boczek a tu doopa :( bo bola jak jasny gwint. I moj chlop moze tylko wzrok nacieszyc ;)

9tc [emoji7]

reklama
Nie mam żadnych innych objawów
Moze jak sie uda to zapisze sie na poniedziałek i pojadę profilaktycznie

Opryszczka mi na ustach wyszła
Ech strasznie to wyglada ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry