Danutka24
Fanka BB :)
Piękne zdjęcia :-) ślicznie wyglądasz [emoji5] wszystkiego najlepszego!
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie tak jak pisałam mozna spróbować na NFZ i po kłopocie. Ja próbowałam dostać skierowanie od internisty ale jak powiedziałam ze jestem w ciazy to powiedział ze nie ma mowy muszę isc do ginekologa. A do 10 ginekologów chodzic nie zamierzam, poza tym nawet jakbym chciała to na lipiec termin na NFZ wiec zrobiłam płatnieJa w poniedzialek robilam te wszystkie tokso hiv wr itp na nfz i za zadne nic nie doplacalam. A moze internista by wypisal skierowanie?a nie mozna isc normalnie do jakiegos gina? Lepiej ta kase przeznaczyc na dobre usg niz na to co i tak sie nalezy w ciazy
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze ŻyciaHej kochane nadrabiam was powoli dziekuje za miłego słowa, cieszę sie z udanych wizyty !
Dzien przerywałam a teraz zostają mi tylko dwa ciężkie dni do wyjazdu teściów i zaczynam zyc [emoji16]
Podrzucam obiecana fotkę [emoji8] ściskam Was i cudownego dnia życzę !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej kochane nadrabiam was powoli dziekuje za miłego słowa, cieszę sie z udanych wizyty !
Dzien przerywałam a teraz zostają mi tylko dwa ciężkie dni do wyjazdu teściów i zaczynam zyc [emoji16]
Podrzucam obiecana fotkę [emoji8] ściskam Was i cudownego dnia życzę !
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniay à skąd masz takie przypuszczenia?
no właśnie ja jestem z warszawy ...ale jak patrzyłam ceny np. w szpitalu praskim to bez 3 badań których nie mogłam znaleźć wychodzi 210zł. w niektórych laboratoriach jak np. w szpitalu bródnowskim mają jakieś pakiety, że jest taniej. A niestety to lekarza gin na nfz ciężko się dostać....jakieś kosmiczne terminy...i powiem wam, że ja sama płacę za siebie Zus i tylko złość człowieka bierze, że takie pieniądze idą, a za wszystko i tak trzeba płacić jak chcesz normalnie się leczyć lub być w odpowiednim czasie pod opieką lekarza.No to są niestety trochę drogie. Chyba ze uda ci sie dostać skierowanie na NFZ to tylko za kilka zapłacisz resztę za darmo. Ja robiłam płatne to zapłaciłam 350 zł a w Warszawie 590 by kosztowały i robiłam chyba wszystkie co robi sie w ciazy łącznie z HIV, wenerycznymi, tokso, różyczką itp itd łącznie 14 badań. Popytaj w rożnych laboratoriach bo ceny mogą byc rożne.