Paraplu
Fanka BB :)
Bosze te smieciowki :/We wrześniu sie zwalniam jak dotrwam .. a i jak mnie szef nie zwolni. Na razie mam siedzącą pracę kilka razy wstane na dzień ale w lato jak się sezony zaczną wtedy sie bedę martwić Mnie się nie należy l4 niestety umowa zlecenie ( śmieciówka)
No to powodzeniaPowiem Wam, ze tak sie cieszę, ze na wieczory pracuje rano bym nie dała rady
Tu gdzie mieszkam zeby dostać jakas kasę na maciezynskim musze miec 600 h wypracowane, a tu chwile ucinają h wiec mam nadzieje, ze do wrzesnia wypracuje
Za tydzien przylatuje Teściu to choc mi Cirka sie zajmie a ja odsapne i nadgonić zaległości sprzed lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też kluje podbrzusze albo jajnik,najbardziej jak wstanę z pozycji siedzącej.
W pracy mnie mdli ilekroc ktoś zrobi sobie kawę:/nie wiem czemu ale ten zapach który zawsze uwielbiałam teraz mnie odrzuca.Poza tym mam na coś ochotę ale jak ugryze to mi nie smakuje.niestety dalej smakuje mi McDonaldNie wiem co oni dodają do tego jedzenia ze kobiety w ciąży tak wabi
:
Mam identyko dzisiaj przy wstawaniu.
I cholercia z tym makiem to nie wiem co jest. Ostatnio jak mnie mdlilo po kanapce to przeszlo mi po frytkach!!! Oni musza cos tam wsypywac [emoji23]
9tc [emoji7]