reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Nic wczesniej nie slyszalam na temat tego dopplera w I trymestrze. No ale skoro gin z wieloletnim dowiadczeniem wlaczyla na chwilke to sie nie martwie. Jesli by uwazala, ze te kilka chwil jest zbyt niebezpieczne to by tego nie zrobila.

Kurcze ja do 18 w pracy. Ehhh :(

9tc [emoji7]

Ja nawet nie wiedziałam że można się pytać już o usłyszenie serduszka mi tylko pokazywała jak bije ale pewnie na nastepnej wizycie już mi pokaze bo to będzie już II trymestr :)
Paraplu ja tez do 18 w pracy i tak dziennie po 9h od 9:00 do 18:00 :/

reklama
Ale ja tez nie wiedzialam :p zobaczylam, ze bije i bylam happy a ni z gurchy ni z pietruchy nagle uslyszalam :)

Jezu wspolczuje Ci, ja w tym momencie tylko w czwartki i piatku pracuje caly dzien, on poniedzialku do srody pracuje po 4 godziny. Czasem jakies 4-6 godzin w sobote i niedziele i ledwo daje rade :( skonczylabym w wariatkowie z zalamaniem nerwowym jakbym musiala pracowac tyle co Ty. Dlugo jeszcze tak musisz?

9tc [emoji7]

Ale ja tez nie wiedzialam :p zobaczylam, ze bije i bylam happy a ni z gurchy ni z pietruchy nagle uslyszalam :)

Jezu wspolczuje Ci, ja w tym momencie tylko w czwartki i piatku pracuje caly dzien, on poniedzialku do srody pracuje po 4 godziny. Czasem jakies 4-6 godzin w sobote i niedziele i ledwo daje rade :( skonczylabym w wariatkowie z zalamaniem nerwowym jakbym musiala pracowac tyle co Ty. Dlugo jeszcze tak musisz?

9tc [emoji7]

We wrześniu sie zwalniam jak dotrwam .. a i jak mnie szef nie zwolni. Na razie mam siedzącą pracę kilka razy wstane na dzień ale w lato jak się sezony zaczną wtedy sie bedę martwić :D Mnie się nie należy l4 niestety umowa zlecenie ( śmieciówka)

Powiem Wam, ze tak sie cieszę, ze na wieczory pracuje rano bym nie dała rady
Tu gdzie mieszkam zeby dostać jakas kasę na maciezynskim musze miec 600 h wypracowane, a tu chwile ucinają h wiec mam nadzieje, ze do wrzesnia wypracuje
Za tydzien przylatuje Teściu to choc mi Cirka sie zajmie a ja odsapne i nadgonić zaległości sprzed lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale się rozpisalyscie,lubie jak jest tyle do czytania ale potem nie pamiętam co miałam komu odpisać;)
Mnie też kluje podbrzusze albo jajnik,najbardziej jak wstanę z pozycji siedzącej.
W pracy mnie mdli ilekroc ktoś zrobi sobie kawę:/nie wiem czemu ale ten zapach który zawsze uwielbiałam teraz mnie odrzuca.Poza tym mam na coś ochotę ale jak ugryze to mi nie smakuje.niestety dalej smakuje mi McDonald:errr:Nie wiem co oni dodają do tego jedzenia ze kobiety w ciąży tak wabi:-D
Kolorowa trzymamy kciuki i nie zapomnij koleżankom z forum relacji zdać jak juz się za mąż wydasz i ochłoniesz:biggrin2:

reklama
Do góry