Cos w tym jest bo ja tez nie mam cierpliwości do mojej córy czasami to jestem zla na siebie ze tak to sie na niej odbija a mojego męża to czasami bym zaglaskala a za chwile wyslala w kosmos bez kija nie podchoc hormony dają znać a i to ze ja się fatalnie czuje dzień w dzień wymioty i mdlosci błee juz czasami nie dajje radyA mnie od wczoraj rano taka zgaga meczy ze po poludniu myslalam ze gardlo mnie boli a nie zgaga nawet zrobilam sobie imbir z cytryna i miodem. Chcialam migdaly kupic ale w sklepie nie bylo. Jeszcze pozniej pojde gdzies indziej, bo zwariuje.
Do tego moje dziecko tak mi dziala na nerwy ze chetnie bym je sprzedala, chyba w ciazy mam jakis ograniczony zapas cierpliwosci
No i brzuch mam spuchniety
reklama
A ja dziewczyny do jutra raczej się nie odezwę bo kończę zaraz ostatnie przygotowania do urodzin córki i mała część gości zostaję na noc do jutra. Więc życzę Wam spokojnego weekendu!!!
A szczególnie Lui...kochana nie zamartwiaj się już bo naprawdę nie ma o co a tylko zaszkodzi to maleństwu. Głowa do góry...zobaczysz że w poniedziałek usłyszysz dobre wieści
A szczególnie Lui...kochana nie zamartwiaj się już bo naprawdę nie ma o co a tylko zaszkodzi to maleństwu. Głowa do góry...zobaczysz że w poniedziałek usłyszysz dobre wieści
olivka85
Fanka BB :)
Glowa do góry, trzeba byc doprej mysli mi sie pokazalo dopiero 8 +3 a i tak lekarz mowil ze za wcześnie przyszlam. A jak bylam 6+2 nic nie bylo widac.To zarodek jest a akcji serca nie ma?
Proponuje sie przez weekend zrelaksowac i za duzo nie myslec, bo nerwy nie pomoga.
Paraplu Gratulacje
kolorowaMama
Paraplu cudowne wieści :*
Ja dzis mam sile bóle w dole brzucha, czytam was ale brak mocy zeby popisać zasypiam co chwile, poczekam jeszcze jak nie przejdzie to chyba pojadę do szpitala choć w tym dziwnym kraju przed 12tc raczej bedą mieli mnie w nosie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis mam sile bóle w dole brzucha, czytam was ale brak mocy zeby popisać zasypiam co chwile, poczekam jeszcze jak nie przejdzie to chyba pojadę do szpitala choć w tym dziwnym kraju przed 12tc raczej bedą mieli mnie w nosie.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Kochana panikuj, powiedz ze miałaś problemy z poprzednia ciaza to cie inaczej potraktuja. I najlepiej przesadzaj z tym jak cie boli. Powodzenia kochana.Paraplu cudowne wieści :*
Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj już totalna lipa.. Poszłam skonsultować się z innym lekarzem i sytuacja wygląda tak że pęcherzyk ma 12 mm i jest widoczny pęcherzyk żółtkowy 4mm. Najbardziej niepokojące jest to, że mimo bety powyżej 8000 nie ma zarodka, ani akcji serduszka. No i przyrost jest nieprawidłowy.
Według usg mam 5t i 3d, a według miesiączki 6 t i 3d. Na to wychodzi, że ciąża jest o tydzień młodsza..
Zastanawiam się czy to już koniec mojej ciąży? Lekarz mi dał 25 procent szans że ta ciąża się rozwinie..
Przyjmowanie luteiny mi coś da?
Według usg mam 5t i 3d, a według miesiączki 6 t i 3d. Na to wychodzi, że ciąża jest o tydzień młodsza..
Zastanawiam się czy to już koniec mojej ciąży? Lekarz mi dał 25 procent szans że ta ciąża się rozwinie..
weronika87
Lui ja na Twoim miejscu brała bym te luteine nie wiem kiedy masz kolejna wizytę ale dopóki nie krwawisz i nie masz żadnych bólów i skurczy poczekalabym jeszcze 2 tyg i wtedy poszła do lekarza jeśli będzie bez zmian to wtedy niestety nie ciągnie ale może jednak się okaże że ok jeśli wychodzi ze to 5 tydzien dopiero tym bardziej ze jak ostatnio byłaś to nie było nic chyba z tego co pamiętam tylko pecherzyk... trzymaj się wiem ze trudno też to przezywałam
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Tak mi przykro kochana, Ja w 5+3 też miałam tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. więc to jeszcze nic nie oznacza. Wydaje mi się że szansa zawsze jakaś jest. Nie pozostaje Ci nic innego tylko czekać na dalszy rozwój sytuacji. A może miałaś owu trochę później.Cześć dziewczyny. U mnie dzisiaj już totalna lipa.. Poszłam skonsultować się z innym lekarzem i sytuacja wygląda tak że pęcherzyk ma 12 mm i jest widoczny pęcherzyk żółtkowy 4mm. Najbardziej niepokojące jest to, że mimo bety powyżej 8000 nie ma zarodka, ani akcji serduszka. No i przyrost jest nieprawidłowy.
Tulę internetowo, cierpliwości i odwagi.
reklama
Kum
Przyjmowanie luteiny nie zaszkodzi ale na rozwoj ciazy niepomoze.
Prawda jest taka ze wczesne zatrzymania ciazy sa czyms naturalnym choc jest to przykre. 30% ciaz sie konczy przed 8tc. Moja pierwsza skonczyla sie w 9 tc. Mialam nawet przez 2 tyg bicie serca. Zarodek urosl do 2cm i obumarl. Blad w rozwoju najprawdopodobniej.
Prawda jest taka ze wczesne zatrzymania ciazy sa czyms naturalnym choc jest to przykre. 30% ciaz sie konczy przed 8tc. Moja pierwsza skonczyla sie w 9 tc. Mialam nawet przez 2 tyg bicie serca. Zarodek urosl do 2cm i obumarl. Blad w rozwoju najprawdopodobniej.