reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mój synek ma na imię Jaś,bardzo popularne imie ale i tak bym nie zmieniła na żadne inne,liczba zdrobnien jest niezliczona:)

Wiem, ze Jan popularne w Polsce ale to jedno z niewielu polskich imion jakie spelnia wymagania aby bylo proste w mowie i zapisie dla Holendra. A w Holandii nie jest jakos specjalne popularne :)
Ale mniejsza o to bo i tak bedzie Helenka :D

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Ankamaz fajny artykuł:)progesteron winien wszystkiemu dziewczyny,byle do drugiego trymestru.
Myślicie juz coś o imionach dla brzuchowych lokatorów? Wiem że to wkurzające pytanie na początku ciąży ale może juz któraś z was ma przygotowany zestaw imion?:-) :)my będziemy się strasznie głowic jak będzie drugi chłopczyk,dla dziewczynki jakoś więcej imion do wyboru.

My mamy juz ywbrane jeśli dziewczynka to będzie Liliana a jeśli chłopczyk to Liam bądz Nikodem

Do góry