reklama
Ann89
Fanka BB :)
chłopczyk Leon lub Adaś
dziewczynka Zosia lub Liwia <3
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Bridget Jones
Dla dziewczynki juz mamy Helenka (moja propozycja, zaakceptowana przez K )
Dla chlopca najprawdopodobniej Jaś (propozycja K, mi sie podoba ale jeszcze sprawa nie przyklepana ze tak powiem )
http://www.suwaczki.com/tickers/9ewnvfxmgto5niho.png
Mój synek ma na imię Jaś,bardzo popularne imie ale i tak bym nie zmieniła na żadne inne,liczba zdrobnien jest niezliczona
Bridget Jones
chłopczyk Leon lub Adaś
Leos napewno tez będziemy rozważać bo bardzo mi się podoba.Liwia jest przecudna,mamy już w rodzinie dziewczynkę o tym imieniu.
Paraplu
Mój synek ma na imię Jaś,bardzo popularne imie ale i tak bym nie zmieniła na żadne inne,liczba zdrobnien jest niezliczona
Wiem, ze Jan popularne w Polsce ale to jedno z niewielu polskich imion jakie spelnia wymagania aby bylo proste w mowie i zapisie dla Holendra. A w Holandii nie jest jakos specjalne popularne
Ale mniejsza o to bo i tak bedzie Helenka
Kruczyca
weronika87
Hej dziewczynki my dzisiaj od 4 rano na nogach bo jedziemy na weekend w góry po stronie czeskiej teraz będziemy zwiedzać szczeliniec wielki.
Ja imion mam mnóstwo ale jakie wybiorę jeszcze nie wiem... moje dziewczynki mają na imię Emilka i Basia. Pozdrawiam
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja imion mam mnóstwo ale jakie wybiorę jeszcze nie wiem... moje dziewczynki mają na imię Emilka i Basia. Pozdrawiam
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ankamaz fajny artykułprogesteron winien wszystkiemu dziewczyny,byle do drugiego trymestru.
Myślicie juz coś o imionach dla brzuchowych lokatorów? Wiem że to wkurzające pytanie na początku ciąży ale może juz któraś z was ma przygotowany zestaw imion?my będziemy się strasznie głowic jak będzie drugi chłopczyk,dla dziewczynki jakoś więcej imion do wyboru.
My mamy juz ywbrane jeśli dziewczynka to będzie Liliana a jeśli chłopczyk to Liam bądz Nikodem