Paraplu
Fanka BB :)
Wspaniale wiesci! Jejuciu ale fajnie oby tak dalej! :* caluski dla fasolinki.hejka. Jestem po wizycie u gina. widziałam piękny zarodek 7 mm z bijącym serduszkiem. Jezuuuu... Jak się cieszę że wszystko ok. ;D termin wyliczył na 15 styczeń. dziś jestem w 6tyg i 3 dniu.
Oj bardzo mi przykro. Sprobuj moze diety cukrzycowej dla ciezarnych, jest lekka i nie powinna byc wzdymajaca.Super wieści ! gratulacje
Czy mozna coś brac na wzdęcia? Mój brzuch chyba eksploduje zaraz ( co nie zjem to jakby puchło mi w tym brzuchu ;( @aniay ty się chyba znasz na tym ,dopomóż mi !! owsianka pomaga ,ale nie dam rady jeść jej całe dnie , to już nie chodzi o to, że wyglądam na 10 miesiąc ciąży, ale boli to, uciska,rozpycha,nie wiem jak to nazwać, w nocy spać nie mogę i z dyskomfortu i ze strachu,że zaraz krew mi pójdzie bo tak boli ;( wczoraj zwymiotowałam i sprawiło mi to taką ulgę .. wiem, że niektóre mogą mnie nie zrozumieć, ale czasem to aż chciałabym mieć takie wymioty jak co poniektóre z was ;(
Poza tym w sumie czuję się bardzo dobrze
Musisz potestowac i sprawdzic co Ci pomaga, np. u mnie rewoluje jelitowa powoduje jogurt naturalny i soja, ze tak to brzydko napisze, po kilku kotletach sojowych sikam tylkiem [emoji23] i straszne ale to straszne gazy mam i to o takim zapachu, ze mam wrazenie, ze rozkladam sie od srodka [emoji23]
Dokladnie pilnuj co jest i obserwuj jak na to reagujesz, moze odkryjesz produkty ktore tak Cie wzdymaja.
Naturalny sposob - zimne oklady. Maja dzialanie znieczulajace, a jak mniej boli to mniej napinasz miesnie i dzieki temu boli jeszcze mniej.Jak myślicie no spa pomoże trochę na bol krzyża? Usiedziec nie mogę
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
To tego cwiczenia rozluzbiajace jak np. Krecenie biodrami koleczek (rece na biodrach, lekki rozkrok, kolana leciutko ugiete), w tej samej pozycji bioderka na boki, raz w lewo, raz w prawo. Plynne, spokojne ruchy. Nie odrywaj stop od podlogi.
Prysznic i sluchawka skierowana na krzyz, dziala odprezajaco na miesnie.
Mozesz rowniez zatrudnic malza i wlaczym mu filmik instruktazowy z masazem plecow i niech Ci taki masaz robi u mnie masaz ogromnie dziala jesli chodzi o bol odcinka ledzwiowego.
(W masazu tylko zeby nie bylo wibracji i oklepywania bo to nie wzkazane dla Ciebie).