reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ja też zdecydowanie jak najszybciej chcę poznać płeć, a imiona to tak myślimy nad Kalina lub Karolina,a chłopczyk Oskar lub Kacper,ale z pierwszym synkiem dluuugo się wahaliśmy i w końcu mamy Kornela :) Kornelii pełno, a jak mówimy, że Kornel się nazywa to ludzie zdziwieni zazwyczaj ;)

reklama
Monika fajna sprawa z ta niewiadoma[emoji4] ale czlowiek jest ciekawy[emoji4]
Jesli mi los pozwoli to chyba bede chciala poznac plec, choc marzy mi sie niespodzianka[emoji4]

Paraplu, widzę że jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży :) Byłaś już na usg?
W sobote mam pierwsze [emoji16]
A Ty?

Witajcie kobietki:)paraplu czy tobie przeszlo to zapalenie bo mnie dziś nie wiadomo dlaczego cos lapie,boje sie:(
Przeszlo!!! :) ostro zaatakowalam duza iloscia wody z cytryna i zurawina, nie jadlam nic slodkiego (cukrem zywia sie bakterie i szybciej sie namnazaja) i dzisiaj wszystko okej :) mam nadzieje, ze nie wroci :)
Jak czujesz, ze cos Cie lapie to od razu dzialaj, licza sie godziny tak na prawde w tym dziadostwie. Ja zaczelam dzialac od razu jak tylko poczulam przy siusianiu pieczenie i pomoglo.

9ewnvfxmgto5niho.png

Dziewczyny czy któraś z was ma podobny objaw ciąży jak ja czyli nadmierne pocenie w nocy zwłaszcza?cały dzień się pocenie inaczej niż zwykle a w nocy to już w ogóle.

Dziewczyny brak mocy [emoji30] moja córka chce na plac zabaw a mnie zamykają sie oczy [emoji85] chyba wezmę kocyk i sie położę w parku zeby przetrwać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, ja byłam tydzień temu, ale prócz pęcherzyka nie było jeszcze nic. Ani zarodka, ani serduszka bo za wcześnie było. Kazał mi jutro przyjść :)

Briget Jones, ja w nocy mam masakre. Budzę się cała mokra.

reklama
Do góry