reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ja też zdecydowanie jak najszybciej chcę poznać płeć, a imiona to tak myślimy nad Kalina lub Karolina,a chłopczyk Oskar lub Kacper,ale z pierwszym synkiem dluuugo się wahaliśmy i w końcu mamy Kornela :) Kornelii pełno, a jak mówimy, że Kornel się nazywa to ludzie zdziwieni zazwyczaj ;)

reklama
Monika fajna sprawa z ta niewiadoma[emoji4] ale czlowiek jest ciekawy[emoji4]
Jesli mi los pozwoli to chyba bede chciala poznac plec, choc marzy mi sie niespodzianka[emoji4]

Paraplu, widzę że jesteśmy w tym samym tygodniu i dniu ciąży :) Byłaś już na usg?
W sobote mam pierwsze [emoji16]
A Ty?

Witajcie kobietki:)paraplu czy tobie przeszlo to zapalenie bo mnie dziś nie wiadomo dlaczego cos lapie,boje sie:(
Przeszlo!!! :) ostro zaatakowalam duza iloscia wody z cytryna i zurawina, nie jadlam nic slodkiego (cukrem zywia sie bakterie i szybciej sie namnazaja) i dzisiaj wszystko okej :) mam nadzieje, ze nie wroci :)
Jak czujesz, ze cos Cie lapie to od razu dzialaj, licza sie godziny tak na prawde w tym dziadostwie. Ja zaczelam dzialac od razu jak tylko poczulam przy siusianiu pieczenie i pomoglo.

9ewnvfxmgto5niho.png

Dziewczyny czy któraś z was ma podobny objaw ciąży jak ja czyli nadmierne pocenie w nocy zwłaszcza?cały dzień się pocenie inaczej niż zwykle a w nocy to już w ogóle.

Dziewczyny brak mocy [emoji30] moja córka chce na plac zabaw a mnie zamykają sie oczy [emoji85] chyba wezmę kocyk i sie położę w parku zeby przetrwać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Paraplu, ja byłam tydzień temu, ale prócz pęcherzyka nie było jeszcze nic. Ani zarodka, ani serduszka bo za wcześnie było. Kazał mi jutro przyjść :)

Briget Jones, ja w nocy mam masakre. Budzę się cała mokra.

reklama
Do góry