reklama
Ann89
Fanka BB :)
Rosana właśnie miałam się to samo pytać w ciąży w chodziłam do Strzelczyka do przychodni na wrzosowiaku (kobiety w ciąży są zapisywane na wizyty w takim zeszycie i nie muszą stać w kolejce by się rejestrować. I do dr Lemańskiego prywatnie na Kutrzeby. jego mogę polecić z czystym sumieniem bo to człowiek dusza i widać że kocha to co robi ale wg mnie za mało usg robi przejmując prywatnie. Z 4 w ciągu całej ciąży jeśli nic się nie dzieje. Ale jest na każde wezwanie. Sama nie wiem do kogo teraz iść.
Ulcia witaj i gratuluję fasolki na kidy masz termin?
Asiz daj znać po wizycie. 3mam kciuki żeby było dobrze
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ulcia witaj i gratuluję fasolki na kidy masz termin?
Asiz daj znać po wizycie. 3mam kciuki żeby było dobrze
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać jak po wizycie?Hej dziewczyny! Niestety źle wiadomości. Zrobiłam dzisiaj drugi raz betę po 72 h. W piątek była dokładnie 27500 a dzisiaj 38000. Więc wzrosła tylko 40% przez 72h. Dzwoniłam do mojej gin żeby skonsultować wyniki i kazała mi przyjechać dzisiaj wieczorem na wizytę. Ale niestety już nie nastawiam się na dobre wieści.
Gratulacje!Drogie mamusie dziś byłam u lekarza, potwierdził ciążę. Mam już pierwszą focię, ale się cieszę. Tylko jutro czeka mnie rozmowa z kierowniczką i nie wiem jak zareaguje
kolorowaMama
ankamaz
ja piję wodę niegazowaną, ale dodaję cytryny,jak mam to mięte,imbir,limonkę,może spróbuj ?A jaka wode kobietki pijecie?bo ja tylko na muszyniance tej lekko gazowanej tylko taka mi wchodzi przy moich nudnosciach
ooo to trzeba Ci zorganizować wieczór panieński na forum haha będziemy wklejać nieprzyzwoite rzeczy hahaHej kochane
Ja wody piłam duzo ok 2 litrów ale ostatnie 2-3 dni mi nie wchodzi.
Asiz trzymam kciuki i nie trać nadziei, jesteśmy z Toba.
Ja dzis dzien na pełnych obrotach ubrać mojego B to ślubu to było wyzwanie [emoji36] dziad uparty bardziej niż diabeł !
Cały dzien lataliśmy dopisać na ostatni guzki weselne sprawy takze byle do 10tego [emoji7]
Buziam was bardzo :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje, co masz mieć lepiej ode mnie ja mężatka od 3,5 roku i ku pociesze powiem Ci,że mój mąż po ślubie zmienił się, ale zdecydowanie na lepsze może w sumie nie tyle co po ślubie co po dziecku
Jakie ja mam wzdęcia;((( dzisiaj w nocy nie spałam 2 godz., w brzuchu mi się bulgotało i bolał, mam nadzieję, że z fasolką wszystko dobrze ;((( dzisiaj nawet się nie mogłam załatwić,a cały dzień jadłam dużo warzyw i owoców , nadal czuję mega dyskomfort w brzuchu
Już po wizycie! Zryczalam się jak głupia :-) 6 mm szczęścia z bijacym sercem jak dzwon :-)))))) wymiarami odpowiada dokładnie 6 t3d. Czyli ksiazkowo :-) tylko pytanie gdzie ten maluch się schował 4 dni temu??? Nieważne... Ważne że jest :-))) a wyniki betahcg faktycznie przy takim stężeniu już tak nie wzrastają...
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Asiz czekam na informacje.
Wzdecia is my life
A na poprawienie ruchow jelit Polecam owsianke z jogurtem.
Dwie lyzki platkow owsianych zalewamy zimna woda zeby przykryc I na minute do mikrofali albo gotujemy az sie rozciamka.
Lekko studzimy, dodajemy co tam lubimy (owoce, bakali etc) I nahlepiej z rana. Przed I po najlepiej qypic troche wody, chociaz pół szklanki. Bez wody owsianka zatyka.
ja piję wodę niegazowaną, ale dodaję cytryny,jak mam to mięte,imbir,limonkę,może spróbuj ?
ooo to trzeba Ci zorganizować wieczór panieński na forum haha będziemy wklejać nieprzyzwoite rzeczy haha
gratulacje, co masz mieć lepiej ode mnie ja mężatka od 3,5 roku i ku pociesze powiem Ci,że mój mąż po ślubie zmienił się, ale zdecydowanie na lepsze może w sumie nie tyle co po ślubie co po dziecku
Jakie ja mam wzdęcia;((( dzisiaj w nocy nie spałam 2 godz., w brzuchu mi się bulgotało i bolał, mam nadzieję, że z fasolką wszystko dobrze ;((( dzisiaj nawet się nie mogłam załatwić,a cały dzień jadłam dużo warzyw i owoców , nadal czuję mega dyskomfort w brzuchu
Wzdecia is my life
A na poprawienie ruchow jelit Polecam owsianke z jogurtem.
Dwie lyzki platkow owsianych zalewamy zimna woda zeby przykryc I na minute do mikrofali albo gotujemy az sie rozciamka.
Lekko studzimy, dodajemy co tam lubimy (owoce, bakali etc) I nahlepiej z rana. Przed I po najlepiej qypic troche wody, chociaz pół szklanki. Bez wody owsianka zatyka.
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Ciesze sie kochana, trzymajcie sie z fasolkiem mieciutko I cieplutko.Już po wizycie! Zryczalam się jak głupia :-) 6 mm szczęścia z bijacym sercem jak dzwon :-)))))) wymiarami odpowiada dokładnie 6 t3d. Czyli ksiazkowo :-) tylko pytanie gdzie ten maluch się schował 4 dni temu??? Nieważne... Ważne że jest :-))) a wyniki betahcg faktycznie przy takim stężeniu już tak nie wzrastają...
reklama
Madziulka890
Aktywna w BB
Cudowne wieści !!!!!Już po wizycie! Zryczalam się jak głupia :-) 6 mm szczęścia z bijacym sercem jak dzwon :-)))))) wymiarami odpowiada dokładnie 6 t3d. Czyli ksiazkowo :-) tylko pytanie gdzie ten maluch się schował 4 dni temu??? Nieważne... Ważne że jest :-))) a wyniki betahcg faktycznie przy takim stężeniu już tak nie wzrastają...
Ps.ankamaz Super pomysl z tym wieczorem panienskim na forum