reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Mnie właśnie w ciąży chce się dużo pić. Poza tym mam niskie ciśnienie, jakbym teraz nie piła, to bym padła... A w domu mam 26 stopni, ehh...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy roczniaków wcale wam sę nie dziwię że zastanawiacie się jak sobie dacie radę z dwójką maluchów. Mój w styczniu będzie miał prawie 4 lata i sama się zastanawiam jak dam sobie radę hehe

Mdłości niby mogą zacząć się ok 6-7tc ciąży. Też się kiedyś martwiłam bo żadnych objawów nie miałam, skarżylam się nawet mojemu ginkowi no i dopało mnie tydzień później, aż miałam dość :)

Hej hej są tu jakieś dziewczyny z Częstochowy i okolic?

Ja już w piątek słyszałam bicie serca mojego Maleństwa;-) nie martw się wszystko będzie dobrze;-) ja póki co po dwóch usg i po usłyszeniu bicia serca a i tak nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży:szok::-D
trzymam za Ciebie kciuki:)

p19uyx8dtxm3j0hx.png
Dzięki cytrynowa może troszkę sie uspokoję jak usłyszę serduszko

A jaka wode kobietki pijecie?bo ja tylko na muszyniance tej lekko gazowanej tylko taka mi wchodzi przy moich nudnosciach

reklama
brzusio spróbuj zwykłej wody i zobacz czy też mdłości po niej. ale myślę że to taki okres że po wszystkim będą nudnosci

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry