Kurde dużo znaczy chyba prawidlowo . Ja zawsze tak mało piłam ale teraz się boje czy to nie doprowadzi do odwodnienia ..
reklama
ankamaz
Fanka BB :)
Podziwiam ! Ja nawet aplikację ściągnęłam przypominającą o piciu wody, ale po jakiś czasie przestałam reagować na ten sygnał , ja nie odczuwam praktycznie potrzeby picia ;/ nawet latem, ale staram się
weronika87
Ja zawsze dużo piłam a teraz jeszcze bardziej mi się chce
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
Mnie właśnie w ciąży chce się dużo pić. Poza tym mam niskie ciśnienie, jakbym teraz nie piła, to bym padła... A w domu mam 26 stopni, ehh...
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ann89
Mamy roczniaków wcale wam sę nie dziwię że zastanawiacie się jak sobie dacie radę z dwójką maluchów. Mój w styczniu będzie miał prawie 4 lata i sama się zastanawiam jak dam sobie radę hehe
Mdłości niby mogą zacząć się ok 6-7tc ciąży. Też się kiedyś martwiłam bo żadnych objawów nie miałam, skarżylam się nawet mojemu ginkowi no i dopało mnie tydzień później, aż miałam dość
Hej hej są tu jakieś dziewczyny z Częstochowy i okolic?
Mdłości niby mogą zacząć się ok 6-7tc ciąży. Też się kiedyś martwiłam bo żadnych objawów nie miałam, skarżylam się nawet mojemu ginkowi no i dopało mnie tydzień później, aż miałam dość
Hej hej są tu jakieś dziewczyny z Częstochowy i okolic?
Dzięki cytrynowa może troszkę sie uspokoję jak usłyszę serduszkoJa już w piątek słyszałam bicie serca mojego Maleństwa;-) nie martw się wszystko będzie dobrze;-) ja póki co po dwóch usg i po usłyszeniu bicia serca a i tak nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży
trzymam za Ciebie kciuki
reklama
Ann89
brzusio spróbuj zwykłej wody i zobacz czy też mdłości po niej. ale myślę że to taki okres że po wszystkim będą nudnosci
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom