reklama
kolorowaMama
Fanka BB :)
Dziewczyny a co od mdosci bo mam okropne... caly dzien i noe raz w noc sie budze i mdlosci...
Mówią, ze ciasteczka imbirowe albo zaparzyć i pic imbir dla mnie nie do przyjęcia ja staram sie jesc często a mało bo pusty żołądek potęguje mdłości, i pije miętowa herbatę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
malami25
Albo migdałyMówią, ze ciasteczka imbirowe albo zaparzyć i pic imbir dla mnie nie do przyjęcia ja staram sie jesc często a mało bo pusty żołądek potęguje mdłości, i pije miętowa herbatę
Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom
kolorowaMama
Malami25 musze spróbować bo imbiru nie lubie a migdały uwielbiam [emoji5]
Anuskaa przejdzie na pewno mi tez przeszkadzają zapachy i mam mdłości ale jem za 3 czasami juz czuje, ze nie jest dobrze ale mój żołądek błaga o jeszcze [emoji23][emoji8][emoji8][emoji8]
Anuskaa przejdzie na pewno mi tez przeszkadzają zapachy i mam mdłości ale jem za 3 czasami juz czuje, ze nie jest dobrze ale mój żołądek błaga o jeszcze [emoji23][emoji8][emoji8][emoji8]
kolorowaMama
Hehehheehe każda z nas niby stan ten sam a tyle różnic [emoji23]
Dziewczyny jak wasza cera? Bo u mnie od kilku dni masakra tłusta, cos ala trądzik na czole a nigdy problemów z cera nie miałam [emoji30]
Dziewczyny jak wasza cera? Bo u mnie od kilku dni masakra tłusta, cos ala trądzik na czole a nigdy problemów z cera nie miałam [emoji30]
malami25
Mi też się pogorszyła. Do tego mam brązowe plamki na dekolcieHehehheehe każda z nas niby stan ten sam a tyle różnic [emoji23]
Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom
Bridget Jones
Znam ból rzucania palenia,mnie nie odrzuca niestety.nie pale od paru dni ale mnie mega ciągnie.W poprzedniej ciąży rzuciłam odrazu jak test zrobiłam ale też ciągle myslalam o paleniu całe 9 miesięcy.
Kolorowa trzymam kciuki za Twoja dzisiejsza wizytę,napisz koniecznie jak będziesz ju po.
Kolorowa trzymam kciuki za Twoja dzisiejsza wizytę,napisz koniecznie jak będziesz ju po.
reklama
kolorowaMama
Malami25 ja mam wielkie czerwone plany byłam u lekarza (ale niestety tu w Uk maja w nosie) dał mi z łaski jakis balsam zeby sie samarowac ale badania krwi od czego ta ciążowa wysypka zrobią dopiero po pierwszej wizycie u położnej czyli po 21.06
Bridget dam znać ide dopiero o 19 i cały czas o tym myśle [emoji85]
Bridget dam znać ide dopiero o 19 i cały czas o tym myśle [emoji85]