reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No i tu jest tez problem bo wcale nie mam apetytu...:dry: ogolnie jak tez o jedzeniu pomysle, zreszta kazdy zapach mi okropnie przeszkadza... mam nadzieje ze niedlugo to minie bo nie wytrzymam tak dlugo:(

Malami25 musze spróbować bo imbiru nie lubie a migdały uwielbiam [emoji5]

Anuskaa przejdzie na pewno ;) mi tez przeszkadzają zapachy i mam mdłości ale jem za 3 czasami juz czuje, ze nie jest dobrze ale mój żołądek błaga o jeszcze [emoji23][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a to dlatego tak często jem żeby nie mieć mdłości ;p hehe mi właśnie po herbacie miętowej zbiera się pod gardło

Hehehheehe każda z nas niby stan ten sam a tyle różnic [emoji23]

Dziewczyny jak wasza cera? Bo u mnie od kilku dni masakra tłusta, cos ala trądzik na czole a nigdy problemów z cera nie miałam [emoji30]

Hehehheehe każda z nas niby stan ten sam a tyle różnic [emoji23]

Dziewczyny jak wasza cera? Bo u mnie od kilku dni masakra tłusta, cos ala trądzik na czole a nigdy problemów z cera nie miałam [emoji30]

Mi też się pogorszyła. Do tego mam brązowe plamki na dekolcie

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ból rzucania palenia,mnie nie odrzuca niestety.nie pale od paru dni ale mnie mega ciągnie.W poprzedniej ciąży rzuciłam odrazu jak test zrobiłam ale też ciągle myslalam o paleniu całe 9 miesięcy.
Kolorowa trzymam kciuki za Twoja dzisiejsza wizytę,napisz koniecznie jak będziesz ju po.

reklama
Malami25 ja mam wielkie czerwone plany byłam u lekarza (ale niestety tu w Uk maja w nosie) dał mi z łaski jakis balsam zeby sie samarowac ale badania krwi od czego ta ciążowa wysypka zrobią dopiero po pierwszej wizycie u położnej czyli po 21.06

Bridget dam znać ide dopiero o 19 i cały czas o tym myśle [emoji85]

Do góry