reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Betina jeszcze 2,5h i chyba ze stresu zaczyna mnie bolec brzuch i to nie mało [emoji15] jestem juz zwarta i gotowa niedługo zbieramy sie do mojej mamy zostawić starsza córkę i w drogę z żołądkiem w gardle [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nudności nie mam, przy pierwszej ciąży też nie miałam. Może będzie drugi chłopak? [emoji6] co do nospe w ciąży to brałam prawie całą ciążę, takie miałam zalecenie gin. Dodatkowo magnez w dużej ilości. Dziecko zdrowe, z ciążą większych problemów nie miałam,także sama nie wiem.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :)
Ja byłam w tym tygodniu i serduszko bije :)7 tydzień i 4 dzień :) nie mam mdłości, bardzo dobrze się czuję. Do którego miesiąca zamierzacie pracować? Ja mam pracę chodząco stojąca i w czerwcu zaczynamy wyprzedaże, to będzie 11 tc, obawiam się o swoje zdrowie i zdrowie malucha. Mam wizytę 7.06 i zamierzam pogadać z ginem o zwolnieniu ;)kolorowamama super ze wszystko gra :)

Hej ja juz po :) wszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to super wiesci... gratuluje :)
Teraz jak masz zwolnienie to odpoczywaj a tamtemu idiocie rzuc nim w twarz i sie zasmiej... jestesmy z Toba :-D

reklama
Do góry