reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Betina jeszcze 2,5h i chyba ze stresu zaczyna mnie bolec brzuch i to nie mało [emoji15] jestem juz zwarta i gotowa niedługo zbieramy sie do mojej mamy zostawić starsza córkę i w drogę z żołądkiem w gardle [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nudności nie mam, przy pierwszej ciąży też nie miałam. Może będzie drugi chłopak? [emoji6] co do nospe w ciąży to brałam prawie całą ciążę, takie miałam zalecenie gin. Dodatkowo magnez w dużej ilości. Dziecko zdrowe, z ciążą większych problemów nie miałam,także sama nie wiem.

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie :)
Ja byłam w tym tygodniu i serduszko bije :)7 tydzień i 4 dzień :) nie mam mdłości, bardzo dobrze się czuję. Do którego miesiąca zamierzacie pracować? Ja mam pracę chodząco stojąca i w czerwcu zaczynamy wyprzedaże, to będzie 11 tc, obawiam się o swoje zdrowie i zdrowie malucha. Mam wizytę 7.06 i zamierzam pogadać z ginem o zwolnieniu ;)kolorowamama super ze wszystko gra :)

Hej ja juz po :) wszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to super wiesci... gratuluje :)
Teraz jak masz zwolnienie to odpoczywaj a tamtemu idiocie rzuc nim w twarz i sie zasmiej... jestesmy z Toba :-D

reklama
Do góry