reklama
kolorowaMama
Fanka BB :)
Betina jeszcze 2,5h i chyba ze stresu zaczyna mnie bolec brzuch i to nie mało [emoji15] jestem juz zwarta i gotowa niedługo zbieramy sie do mojej mamy zostawić starsza córkę i w drogę z żołądkiem w gardle [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Danutka24
Ja nudności nie mam, przy pierwszej ciąży też nie miałam. Może będzie drugi chłopak? [emoji6] co do nospe w ciąży to brałam prawie całą ciążę, takie miałam zalecenie gin. Dodatkowo magnez w dużej ilości. Dziecko zdrowe, z ciążą większych problemów nie miałam,także sama nie wiem.
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
weronika87
Ja w poprzednich tez nie miałam mdłości..a teraz nie zawsze ale zdarzają się
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
weronika87
kolorowaMama
Hej ja juz po wszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co
weronika87
Witajcie
Ja byłam w tym tygodniu i serduszko bije 7 tydzień i 4 dzień nie mam mdłości, bardzo dobrze się czuję. Do którego miesiąca zamierzacie pracować? Ja mam pracę chodząco stojąca i w czerwcu zaczynamy wyprzedaże, to będzie 11 tc, obawiam się o swoje zdrowie i zdrowie malucha. Mam wizytę 7.06 i zamierzam pogadać z ginem o zwolnieniu kolorowamama super ze wszystko gra
Ja byłam w tym tygodniu i serduszko bije 7 tydzień i 4 dzień nie mam mdłości, bardzo dobrze się czuję. Do którego miesiąca zamierzacie pracować? Ja mam pracę chodząco stojąca i w czerwcu zaczynamy wyprzedaże, to będzie 11 tc, obawiam się o swoje zdrowie i zdrowie malucha. Mam wizytę 7.06 i zamierzam pogadać z ginem o zwolnieniu kolorowamama super ze wszystko gra
No to super wiesci... gratulujeHej ja juz po wszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co
Teraz jak masz zwolnienie to odpoczywaj a tamtemu idiocie rzuc nim w twarz i sie zasmiej... jestesmy z Toba
reklama
Dobrze że dostałaś zwolnienie zwłaszcza mając takiego pracodawcęHej ja juz po wszystko wyglada dobrze, szyjka zamknięta, z usg 5+3, serduszko mowila ze na spokojnie za 3tyg, to jeszcze nie zarodek ale mowila ze wszystko wyglada ok i zeby sie nie stresować dostałam zwolnienie z pracy poki co