reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
No i tu jest tez problem bo wcale nie mam apetytu...:dry: ogolnie jak tez o jedzeniu pomysle, zreszta kazdy zapach mi okropnie przeszkadza... mam nadzieje ze niedlugo to minie bo nie wytrzymam tak dlugo:(

Malami25 musze spróbować bo imbiru nie lubie a migdały uwielbiam [emoji5]

Anuskaa przejdzie na pewno ;) mi tez przeszkadzają zapachy i mam mdłości ale jem za 3 czasami juz czuje, ze nie jest dobrze ale mój żołądek błaga o jeszcze [emoji23][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

a to dlatego tak często jem żeby nie mieć mdłości ;p hehe mi właśnie po herbacie miętowej zbiera się pod gardło

Hehehheehe każda z nas niby stan ten sam a tyle różnic [emoji23]

Dziewczyny jak wasza cera? Bo u mnie od kilku dni masakra tłusta, cos ala trądzik na czole a nigdy problemów z cera nie miałam [emoji30]

Hehehheehe każda z nas niby stan ten sam a tyle różnic [emoji23]

Dziewczyny jak wasza cera? Bo u mnie od kilku dni masakra tłusta, cos ala trądzik na czole a nigdy problemów z cera nie miałam [emoji30]

Mi też się pogorszyła. Do tego mam brązowe plamki na dekolcie

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

Znam ból rzucania palenia,mnie nie odrzuca niestety.nie pale od paru dni ale mnie mega ciągnie.W poprzedniej ciąży rzuciłam odrazu jak test zrobiłam ale też ciągle myslalam o paleniu całe 9 miesięcy.
Kolorowa trzymam kciuki za Twoja dzisiejsza wizytę,napisz koniecznie jak będziesz ju po.

reklama
Malami25 ja mam wielkie czerwone plany byłam u lekarza (ale niestety tu w Uk maja w nosie) dał mi z łaski jakis balsam zeby sie samarowac ale badania krwi od czego ta ciążowa wysypka zrobią dopiero po pierwszej wizycie u położnej czyli po 21.06

Bridget dam znać ide dopiero o 19 i cały czas o tym myśle [emoji85]

Do góry