reklama
kolorowaMama
Fanka BB :)
Dziewczyny tez macie taki apetyt czy tylko ja sie pcham na masę ? [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ankamaz
Ja dzisiaj to masakra ;p alemoże odreagować musiałam wizytę ;p zajechaliśmy do lidla to jakbym nie jadła 5 dni ;p po drodze podjadłam ten taki suchy chlebek czosnkowy , potem Maxi King - uuuuwielbiam , a w domu kiełbaski cienkie z bułeczką i byłam po obiedzie ;pDziewczyny tez macie taki apetyt czy tylko ja sie pcham na masę ? [emoji16]
kolorowaMama
Ja dzisiaj to masakra ;p alemoże odreagować musiałam wizytę ;p zajechaliśmy do lidla to jakbym nie jadła 5 dni ;p po drodze podjadłam ten taki suchy chlebek czosnkowy , potem Maxi King - uuuuwielbiam , a w domu kiełbaski cienkie z bułeczką i byłam po obiedzie ;p
Ja dzisiaj nie odchodzę od garnuszka z ogórkowa i kanapki z pomidorem i sałata, blendowane truskawki z mlekiem, owsianka z bananem non stop cos i ssie mnie jakbym ze 3 dni nie jadła [emoji85] moje dziecko bedzie wiecznie głodne po tatusiu ? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Kamia_9 gratulacje!
kolorowaMama, mi się odkurzacz też załączył
Dzisejszy dzień zaliczam do średnio udanych.
Zaczął się od telefonu mojej mamy która niby przeprosiła, ale w taki sposób że nie poczułam się wcale lepiej.
Bół w krzyżu od rana a potem niby w pracy ok ale około 10tej zaczęłam zasypiać na siedząco. do około trzynastej. Po przerwie chwilę było lepiej a potem senność, kłucie w pachwinach, takie twardnienie brzucha i znowu senność.
Jak wróciłam do domu to umieralam, spałam na stojąco, obolała... "teściowa"(którą w miarę lubie) przyszła zajrzeć i wywiązała się rozmowa dlaczego czegoś nie mogę zrobić to jej odpowiedziałam, próbując się nie rozpłakać, że ledwo na nogach stoję. Na to Ona się na pięcie odwróciła i wyszła.
No to ja się poryczałam zupełnie...
Zadzwoniła do "A" że podobno źle na nią spojrzałam.... (SERIO KU***?!?!?!?!) To już jest kolejna taka sytuacja gdzie dorosła kobieta zachowuje się jak dziecko. Kobieta ma zerowe poczucie własnej wartości i wszystko bierze jako atak na nią.
Oboje z A. olaliśmy sprawę bo rozmawialiśmy na ten temat dwa dni temu.
Po misce pomidorówki (Której nie jadłam od miesięcy) czuję się trochę lepiej... ale mimo wszystko nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. Jestem obolała i padnięta a mam jeszcze do ogarnięcia siebie i Oliwię.
Podczytuję was ale w pracy nie mam dużo okazji żeby odpisać na komórce.
Uzupełniłam wczoraj listę. (Na tyle na ile mogłam bo mi coś nie szło więc jest tylko nick i przewidywana data porodu narazie)
kolorowaMama, mi się odkurzacz też załączył
Dzisejszy dzień zaliczam do średnio udanych.
Zaczął się od telefonu mojej mamy która niby przeprosiła, ale w taki sposób że nie poczułam się wcale lepiej.
Bół w krzyżu od rana a potem niby w pracy ok ale około 10tej zaczęłam zasypiać na siedząco. do około trzynastej. Po przerwie chwilę było lepiej a potem senność, kłucie w pachwinach, takie twardnienie brzucha i znowu senność.
Jak wróciłam do domu to umieralam, spałam na stojąco, obolała... "teściowa"(którą w miarę lubie) przyszła zajrzeć i wywiązała się rozmowa dlaczego czegoś nie mogę zrobić to jej odpowiedziałam, próbując się nie rozpłakać, że ledwo na nogach stoję. Na to Ona się na pięcie odwróciła i wyszła.
No to ja się poryczałam zupełnie...
Zadzwoniła do "A" że podobno źle na nią spojrzałam.... (SERIO KU***?!?!?!?!) To już jest kolejna taka sytuacja gdzie dorosła kobieta zachowuje się jak dziecko. Kobieta ma zerowe poczucie własnej wartości i wszystko bierze jako atak na nią.
Oboje z A. olaliśmy sprawę bo rozmawialiśmy na ten temat dwa dni temu.
Po misce pomidorówki (Której nie jadłam od miesięcy) czuję się trochę lepiej... ale mimo wszystko nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło. Jestem obolała i padnięta a mam jeszcze do ogarnięcia siebie i Oliwię.
Podczytuję was ale w pracy nie mam dużo okazji żeby odpisać na komórce.
Uzupełniłam wczoraj listę. (Na tyle na ile mogłam bo mi coś nie szło więc jest tylko nick i przewidywana data porodu narazie)
ankamaz
ooo truskawki z mlekiem też były ;D ty chuda (wnioskuje po zdjęciu ;p i chyba wcześniej pisałaś o tym) Tobie nie zaszkodzi, ja w pierwszej ciąży jak bańka chodziłam prawie 30 kg przytyłam i zostało mi 10 kg,więc teraz wolałabym uniknąć takiego wyniku ;p Moja siostra całe życie 'okrąglejsza',w ciąży też pewnie z 30 kg, a z rok po ciąży ważyła z 50 kg i tak do dzisiaj - prawie 7 lat , nie ma diety ani nic- tak samo jej zeszło, cyckiem karmiła tylko kilka miesięcy - historia dająca nadzieję DJa dzisiaj nie odchodzę od garnuszka z ogórkowa i kanapki z pomidorem i sałata, blendowane truskawki z mlekiem, owsianka z bananem non stop cos i ssie mnie jakbym ze 3 dni nie jadła [emoji85] moje dziecko bedzie wiecznie głodne po tatusiu ? [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
kolorowaMama
ooo truskawki z mlekiem też były ;D ty chuda (wnioskuje po zdjęciu ;p i chyba wcześniej pisałaś o tym) Tobie nie zaszkodzi, ja w pierwszej ciąży jak bańka chodziłam prawie 30 kg przytyłam i zostało mi 10 kg,więc teraz wolałabym uniknąć takiego wyniku ;p Moja siostra całe życie 'okrąglejsza',w ciąży też pewnie z 30 kg, a z rok po ciąży ważyła z 50 kg i tak do dzisiaj - prawie 7 lat , nie ma diety ani nic- tak samo jej zeszło, cyckiem karmiła tylko kilka miesięcy - historia dająca nadzieję D
Moja droga przed pierwsza ciąża ważyłam 74 kg[emoji16] na początku schudłam 8 kg o do końca ciazy przytyłam 13kg a 7 dni po porodzie jak wyszłam do domu to ważyłam przy wypisie 42kg tak mnie wykończyli w szpitalu przy moim koszmarnym porodzie także teraz nie żałuje sobie jak pre kilo zostanie tez spoko a mój B oszaleje z radości [emoji23][emoji123]
@aniay teściowe to cos pięknego [emoji58] moja zapowiedziała sie ze zanim urodzę to juz przyleci i zamierza zostać przynajmniej mc [emoji15] uświadomiłam mojego B ze przynajmniej przez pierwszy mc nie chce jej widzieć i jak juz to na tydz a nie mc
mam dokładnie to samo....ale z reguły jestem śpiochem i śpię twardoMimo,,że w dzień mogłabym spać i spać... to nocki mam do bani,śpię niespokojnie, mam płytki sen, budzę się... Ehhh... A jak u Was wygląda noc?
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
jest takie coś i to dokładnie teraz weszło od nowego roku....to oznacza, że każda matka nawet bezrobotna uzyskuje 1000zł macierzyńskiegoZ tego co wiem kiedyś było tak ze jak się jest na umowie tzw smieciowej i zachdzisz w ciaze to z urzędu pracy możesz się starać o zasiłek 1000 zł msc
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! i teraz można oficjalnie pogratulowaćDziewczyny ja już po !! dzięki za kciuki ! Ale jestem szczęśliwa jest żywa ciąża nie ma jeszcze serduszka,ale jest widać tętno ciąża idealnie odpowiada miesiączce , teraz za 3 tygodnie wizyta i wtedy jak będzie ok to założy kartę ciąży i wyśle na badania
Trzymam kciuki za pozostałe wizyty!
u mnie jutro wizyta i zaczynam się denerwować cały czas mam wrażenie, że coś złego usłyszę ...ale to chyba trauma po poprzednich przejściach...nawet leżąc w poprzedniej ciąży na patologii ciąży naoglądałam się takich przypadków, że do dzisiaj wszystkie doskonale pamiętam...i przez to kłębią mi się w głowie głupie myśli
reklama
Ankamaz wizyta udana, widzialam kropeczke 0.36mm
Od dzis biore zastrzyki i pozostaje sie modlic zeby bylo dobrze.
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Mam pytanie do tych ktore byly w 5tyg. Ile wasze kropeczki mialy?
Jestem mega padnieta, wyszlam z domu o 5 rano wrocilam po 20, ide zaraz spac
Od dzis biore zastrzyki i pozostaje sie modlic zeby bylo dobrze.
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Mam pytanie do tych ktore byly w 5tyg. Ile wasze kropeczki mialy?
Jestem mega padnieta, wyszlam z domu o 5 rano wrocilam po 20, ide zaraz spac