reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Weronika gratuluje;)

Ankamaz gratuluje udanej wizyty;)

Ja juz siedze pod gabinetem, wejde gdzies za 30min jak dobrze pojdzie!

To moja 5 ciaza, jedna tylko donoszona wiec troche sie martwie co bedzie pozniej...ehhhale niepozostalo mo nic innego jak wierzyc!
Trzymam mocno kciuki oby była równie udana co moja wizyta :)

Ja dzisiaj ze stresu nie zdrzemnęłam się z synkiem w dzień i teraznie daje rady normalnie, głowa mi pęka ,dobrze,że mąż zabrał małego na podwórko

reklama
Weronika gratuluje 2 kreseczek!!

Ankamaz cudne wiesci!!! :)

A mi sie nawet nie chce spac :D

No i strasznie sie martwie co z Kropkiem :/ do 28 maja to pewnie polowe wlosow strace i obgryze paznokcie do kosci.
Rozumiem Cię bardzo dobrze,ale jeszcze trochę i zaraz będziesz się cieszyć,że zobaczyłaś swoją Kropeczkę :)

Też jestem po wizycie, u mnie 5 tydzien. Widziałam Maleństwo na usg,jeszcze maleńkie, serduszka nie widać póki co. Beta 3100. Progesteron 24. Mam wrócić 2 czerwca, wtedy założy kartę ciążową. Włączyła antybiotyk :'( no ale jak zagrażać może ciąży, to nie mam wyjścia. I luteina dowcipna,jako że mam swoje lata ;-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak ja nienawidze Amsterdamu!!! Stoje od ponad pol godziny w korku i mi auto padlo!!! Ze zlosci az mam swieczki w oczach. Moj K na szczescie niedaleko pracuje i przyjechal rowerem do mnie. No i dupa, trzeba czekan na pomoc :(

Witam, wszystkie styczniowe mamy [emoji4]

Jestem po pierwszej wizycie, fasolka ma 5 tygodni[emoji4]

To moja pierwsza ciąża [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj, gratuluję ;)

Też jestem po wizycie, u mnie 5 tydzien. Widziałam Maleństwo na usg,jeszcze maleńkie, serduszka nie widać póki co. Beta 3100. Progesteron 24. Mam wrócić 2 czerwca, wtedy założy kartę ciążową. Włączyła antybiotyk :'( no ale jak zagrażać może ciąży, to nie mam wyjścia. I luteina dowcipna,jako że mam swoje lata ;-)

A na co ten antybiotyk?
Prawie na dzień dziecka usłyszysz swoje małe serduszko :)

Jak ja nienawidze Amsterdamu!!! Stoje od ponad pol godziny w korku i mi auto padlo!!! Ze zlosci az mam swieczki w oczach. Moj K na szczescie niedaleko pracuje i przyjechal rowerem do mnie. No i dupa, trzeba czekan na pomoc :(
O matko, współczuję ! Dobrze, że Twój mężczyzna przyjechał, zawsze raźniej przy męskim ramieniu ;D

@aniay a ty gdzie kobieto się podziałaś? jak Ci dzionek minął ? Objawy się rozkręciły ? ;)

,
Weronika gratuluje;)

Ankamaz gratuluje udanej wizyty;)

Ja juz siedze pod gabinetem, wejde gdzies za 30min jak dobrze pojdzie!

To moja 5 ciaza, jedna tylko donoszona wiec troche sie martwie co bedzie pozniej...ehhhale niepozostalo mo nic innego jak wierzyc!
No i jak po wizycie ??

Witaj, gratuluję ;)

A na co ten antybiotyk?
Prawie na dzień dziecka usłyszysz swoje małe serduszko :)

O matko, współczuję ! Dobrze, że Twój mężczyzna przyjechał, zawsze raźniej przy męskim ramieniu ;D

@aniay a ty gdzie kobieto się podziałaś? jak Ci dzionek minął ? Objawy się rozkręciły ? ;)
Przed tym jak ciąża się ujawniła lekarka zrobiła mi posiew,bo uplawy były... [emoji26]

ankamaz gratuluje dobrych wiesci od lekarza... :)

Ja dzisiaj masakrycznie sie czuje :/ caly dzien mnie mdli i to tak ostro, nawet z synkiem nie mialam sily sie bawic, a caly tydz jestem sama bo moj M pracuje w delegacji i na weekendy tylko przyjezdza a teraz by sie przydal...

reklama
Do góry