reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Ankamaz u mnie o ciazy wiedza 3 przyjaciolki, M jeszcze niewie, czekam az bedzie pewne ze ciaza jest, jutro robie przyrost.
Niechce go martwic...
A rodzinie i znajomym oj dlugo bardzo dlugo niepowiemy, tak minimum do 14-15 tyg jesli sie uda...za duzo przeszlismy

U mnie wie tylko znajoma i to nawet nie bliska ale tylko dlatego, ze prosilam ja aby polecila mi dobrego gina.
Tatus kropka wie od momentu jak zrobilam test :)
Z rodzina i reszta chce poczekac do 12-14 tygodnia.

Chyba hormony daja o sobie znac bo taka jazde mialam wieczorem ze K byl w szoku. Na zmiane plakalam, smialam sie, zalilam, znow plakalam itp.
Sama siebie mialam dosc.

Hej, tak pisze bo spać nie moge, kluje mnie z boku takimi falami... Ale chyba to efekt moich problemow z jelitami I stresu.
Chol**** jelita, trzy lata temu miałam operacje I od tej pory nie daja o sobie zapomniec.
Najgorsze ze moj mózg nie może sie wylaczyc a ja zasnac.
Paraplu, oj te hormony, ja probuje mojemu wytlumaczyc zeby nie bral do siebie tego jak sie na niego wsciekam.
Ide, sprobuje zasnac.dobranoc.

Hej, tak pisze bo spać nie moge, kluje mnie z boku takimi falami... Ale chyba to efekt moich problemow z jelitami I stresu.
Chol**** jelita, trzy lata temu miałam operacje I od tej pory nie daja o sobie zapomniec.
Najgorsze ze moj mózg nie może sie wylaczyc a ja zasnac.
Paraplu, oj te hormony, ja probuje mojemu wytlumaczyc zeby nie bral do siebie tego jak sie na niego wsciekam.
Ide, sprobuje zasnac.dobranoc.
Hej, jak tam reszta nocy ? może melisę pij ? taki babciny sposób,ale mi chyba trochę pomaga,albo podświadomie się uspokajam;p na pewno nie zaszkodzi ;)

Ale nas już sporo ;)) Miłego spokojnego weekendu !! ;)

Hej

Dziewczyny trzymajcie kciuki ja jeszcze troche i jade na bete!
Snilo mi sie ze wynik spadal...

Milego dnia!
Ja dzis jeszcze popoludnie w pracy musze spedzic:/

julia0903 nie martw się snami...ja tylko jak zrobiłam test to co noc mam głupie, ciężkie do analizowania sny :rofl2:na pewno wyniki będą dobre :happy:
ogólnie to jestem strasznym śpiochem...ale od kilku dni mam problemy ze snem i zrobiłam się rannym ptaszkiem...zazwyczaj w weekend o tej porze to jeszcze spałam :-D

Julia kciuki za betę :tak:

Ja też dzisiaj podjadę, muszę sprawdzić czy rośnie, w nocy znowu krew była :-( :(
nie martw się na zapas...jak sama wiesz plamienie może występować...
ale powiem wam dziewczyny tak szczerze że sama często chodzę do toalety i zaglądam czy wszystko ok...zwłaszcza że mam od kilku dni dość sporo białej wydzieliny...i jak nieraz coś poleci to zaświeca się światełko czy to wydzielina czy krew...i od razu łazienka grana....ale ja mam uraz po poprzedniej ciąży gdzie jak wam pisałam wcześniej raz było plamienie a raz krwotok....

reklama
Hej dziewczyny :) Jak tam noc? Bo ja nie mogłam wogóle spać :) Od tygodnia budzę się po 1000 razy w jednej nocy wstaje o 5 rano i mi sie nudzi heh :) Może przez to że zasypiam koło 20:00

Do góry