reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Julia no rewelacyjny przyrost!!! [emoji7]

Joanna bedzie dobrze. Plamienia sie czasem zdarzaja. Tulam :*

Bridget Jones troszke mi lepiej bo teraz bardziej bola. Najwyrazniej odpoczely sie w nocy i dlatego prawie nie bolaly rano.

Nie zmienia to faktu, ze i tak sie strasznie martwie. Jakbym mogla to bym podpiela sie 24h na dobe do maszyny badajacej bete :D

EDIT:
Jak u Was z libido? Bo u mnie dno i 2 metry mulu. No moglibyscie postawic mi przed oczami mistera universe i nic!!! Szok.

Ostatnia edycja:
reklama
Bridget Jones byłam wczoraj u gina. Na razie nic nie było widać, na kolejne USG mam jechać w środę 18 maja.

Paraplu też by mi się taka maszyna przydała :-D . Ile mnie by było nerwów.
A ja za to piersi czuję w nocy :rolleyes2: Może dlatego, że do najmniejszych to one nie należą i w dzień trzyma je stanik, a w nocy śpię bez :rolleyes2:

hej:hmm: , u mnie to już koniec. Od 4 rano na kiblu, leci żywa krew , brzuch boli strasznie. Czuję się tak jakbym dostała okres. :hmm:

reklama
Czekam na telefon od ginekolog, bo zadzwoniła pielęgniarka aby potwierdzić u mnie po wyniki bety wczesną ciążę a ja jej w płacz. Jak tylko lekarz skończy z pacjentem to ma dzwonić i zobaczymy co mi powie, ale nadzieja żadna...

Do góry