reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej, jak tam reszta nocy ? może melisę pij ? taki babciny sposób,ale mi chyba trochę pomaga,albo podświadomie się uspokajam;p na pewno nie zaszkodzi ;)

Ale nas już sporo ;)) Miłego spokojnego weekendu !! ;)
Moja ukochana melissa z pomarancza mi sie skonczyla, musz dokupic, dzieki za przypomnienie.
Reszta nocy lepiej, moj A przyszedl przytulil I w końcu zasnelam.
Hej

Dziewczyny trzymajcie kciuki ja jeszcze troche i jade na bete!
Snilo mi sie ze wynik spadal...

Milego dnia!
Ja dzis jeszcze popoludnie w pracy musze spedzic:/
Jestem osaba ktora nardzo zwraca uwage na sny I z doswiadzenia Ci powiem ze snia nam sie czesto rzeczy ktorych najbardziej sie boimy/pragniemy i zaxwyczaj sa odwrotne do rzeczywistosci.
Trzymam kciuki za bete.
Julia kciuki za betę :tak:

Ja też dzisiaj podjadę, muszę sprawdzić czy rośnie, w nocy znowu krew była :-( :(
Trzymam kciuki kochana. Niech sie fasolka klei.
julia0903 nie martw się snami...ja tylko jak zrobiłam test to co noc mam głupie, ciężkie do analizowania sny :rofl2:na pewno wyniki będą dobre :happy:
ogólnie to jestem strasznym śpiochem...ale od kilku dni mam problemy ze snem i zrobiłam się rannym ptaszkiem...zazwyczaj w weekend o tej porze to jeszcze spałam :-D
Mi sie sen totalnie rozregulowal też. mi pierwszej nocy po zrobieniu test Snilo sie ze wypadlam z samolotu I tak spadalam I spadalam powtarzajac sobie no obudz sie wreszcie, to tylko sen.

reklama
Hej dziewczyny :) Jak tam noc? Bo ja nie mogłam wogóle spać :) Od tygodnia budzę się po 1000 razy w jednej nocy wstaje o 5 rano i mi sie nudzi heh :) Może przez to że zasypiam koło 20:00
Hej. Też jakoś spać nie mogłam. Do 1 mieliśmy gości, potem do 3 zasnąć nie mogłam, a o 4.30 musiałam już wstać [emoji34] Myślałam, że może w dzień sobie pośpie, ale nie mogę zasnąć [emoji35] [emoji35] [emoji35] do tego zaczął boleć brzuch i plecy... Ciężki dzień przede mną.

Napisane na D2403 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Też jakoś spać nie mogłam. Do 1 mieliśmy gości, potem do 3 zasnąć nie mogłam, a o 4.30 musiałam już wstać [emoji34] Myślałam, że może w dzień sobie pośpie, ale nie mogę zasnąć [emoji35] [emoji35] [emoji35] do tego zaczął boleć brzuch i plecy... Ciężki dzień przede mną.

Teraz tak chyba będzie że będziemy spać częściej a krócej :) Dobra rade na ból brzucha i pleców położ się wsać poduszke pod plecy i lekko masuj i pomaga może i tobie pomoże :)

A ja jestem przerazona, obudzilam sie i mnie piersi duzo mniej bola. Zadnych objawow nie mam :( martwie sie. A na bete dopiero we wtorek moge isc :(

Asiz no ja tez lubie spac ifaktycznie ostatnio dospac cod niemoge..
Za to popoludniu spiaca jestem hehe.

Joanna a mocno leci?
Trzymam kciuki za bete, a moze to jest termin @ twojej? Czasami jest ze sie krwawi

Marlena zadroszcze tak szybkiego zasypiania ja po pracy klade sie kolo polnocy;/

Aniay to ale mialas sen;)
Takie sa straszne brrr

Paraplu kochana piersiami sie nieprzejmuj...jeden dzien mniej moga bolec, na nastrpny mocniej.
Mnie jakos mocno niebola...
Glowa do gory!

Ja krew upuscilam, czekam na wyniki, pani w labo mi kibicuje i mam zadzwonic za godzine poda wyniki. Ale chyba wole jechac tam osobiscie za 2 godziny...

A ja jestem przerazona, obudzilam sie i mnie piersi duzo mniej bola. Zadnych objawow nie mam :( martwie sie. A na bete dopiero we wtorek moge isc :(

Skarbie, spokojnie. Tulam internetowo, Ja tez sie z mniej bolacymi piersiami budzilam a czasem i zasypialam. Tez bylam przerazona. Będzie dobrze.

Dziewczyny ale się rozpisalyscie:)
Paraplu nie martw się na zapas ja w poprzedniej ciąży miałam przez tydzień objawy a potem kilka dni nic kompletnie,tez wariowalam a ciąża przebiegła bez problemów.
Sny tez mam dziwne i śpię niespokojnie,chyba tez melise musze zacząć pić.
Ja czekam na kontrolę we wtorek i zobaczymy co z moja beta bo rośnie ale powoli.
Trzymam kciuki za Twoja bete julia0903 :)

Asiz no ja tez lubie spac ifaktycznie ostatnio dospac cod niemoge..
Za to popoludniu spiaca jestem hehe.

Joanna a mocno leci?
Trzymam kciuki za bete, a moze to jest termin @ twojej? Czasami jest ze sie krwawi

Marlena zadroszcze tak szybkiego zasypiania ja po pracy klade sie kolo polnocy;/

Aniay to ale mialas sen;)
Takie sa straszne brrr

Paraplu kochana piersiami sie nieprzejmuj...jeden dzien mniej moga bolec, na nastrpny mocniej.
Mnie jakos mocno niebola...
Glowa do gory!

Ja krew upuscilam, czekam na wyniki, pani w labo mi kibicuje i mam zadzwonic za godzine poda wyniki. Ale chyba wole jechac tam osobiscie za 2 godziny...

W nocy na wkładce była mała plamka, ale jak się podtarłam papierem, to był to taki przezroczysty śluz zmieszany z krwią. Termin @ miałam na 8 maja, to by był 34 dc, chociaż u mnie potrafią być cykle nawet po 40 dni.
Teraz póki co cisza.
Krew oddana, wyniki pewnie koło 16-17.

reklama
Joanna84-84 nie martw się, to może być zagnieżdżanie zarodka,podobno wtedy się można plamic.Jak się będziesz niepokoić to jedz na pogotowie i tam od ręki zrobią badania.
Brawo julia0903 dla Twojej bety,rośnie jak na drożdżach;)a który masz dzień cyklu?

Do góry