reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

witaj marlena:) mnie potwornie boli głowa, od połowy cyklu już, szczególnie w nocy daje popalić. Piersi z bólu chcą wybuchnąć, leżenie na boku nawet nie wchodzi w grę :growl: No ale takie uroki... :laugh2: Nie wymiotuję na razie i też mam nadzieję że może się uda bez...bardzo współczuję. Może jak szybko przyszło tak odejdzie? :oo:

reklama
Witajcie w piątek 13:) Oby był szczęśliwy dla wszystkich. odbieram późnym popołudniem wyniki drugiej bety i okaże się co i jak. Trzymajcie kciuki styczniówki kochane. Większych objawów póki co nie mam,ale rozciąganie w dole brzucha daje mi w kość, już sama nie wiem czy to dobry objaw czy nie. całuski dla wszystkich!
trzymam kciukasy!!!! :rolleyes:

Hej! I witam wszystkie nowe mamusie :happy:
A mnie dopada od wczoraj straszna śpiączka :confused2: dzisiaj to już nie mogę sobie z nią poradzić...a nie chce pić więcej niż jedna kawę dziennie. Bo przed ciążą piłam nawet 3 i to mocne. Po za tym małe mdłości.. Ale bez wymiotow na szczęście... Niedługo będę musiała zwolnić tempo bo dużo pracuje od 8 do 19 i cały czas na nogach... A już zaczynam odczuwać zmęczenie...

asia_muffinkowa:blink:Miejmy nadzieję bo to naprawde potrafi być męczące tym bardziej w pracy niestety :/
Mam nadzieje ze troszke chociaz Ci odpusci. Trzymaj sie cieplo. Mi pomagalo na mdlosci jedzenie biszkoptow I danio. Trzy miesiace sie wylacznie nimi praktycznie zywilam.
Hej! I witam wszystkie nowe mamusie :happy:
A mnie dopada od wczoraj straszna śpiączka :confused2: dzisiaj to już nie mogę sobie z nią poradzić...a nie chce pić więcej niż jedna kawę dziennie. Bo przed ciążą piłam nawet 3 i to mocne. Po za tym małe mdłości.. Ale bez wymiotow na szczęście... Niedługo będę musiała zwolnić tempo bo dużo pracuje od 8 do 19 i cały czas na nogach... A już zaczynam odczuwać zmęczenie...
O ile wiem to kawa na to zmeczenie nie pomoze, trzeba je poprostu przezyc.

Dziwczyny, pierwszy miesiac zasadniczo za nami, tylko dwa do konca pierwszego trymestru.

Oby szlo dalej tak gladko :)

Dziewczyny jak u Was z aktywnoscia fizyczna?
Siedzicie na dupce czy cos robicie? :)
Jesli nie bedzie przeciwskazan to bede plywac i chodzic na aqua aerobik :)
Uwielbiam basen!
Jak nie bede nic robic to zesztywnieje i jestem pewna, ze gorzej zniose ciaze a moj kregoslup zemsci sie jak mu nie pomoge z roznacym brzuszkiem.

Na mdłości w poprzedniej ciąży które mnie okropnie męczyły lekarz mi powiedział żeby pić odgazowana lekko cole i jeść migdały.pomagało trochę musze przyznać.
Odebrałam bete i wynik 94.niby przyroslo bo dwa dni temu było około 39 ale mimo wszystko mało.ehh zobaczymy jak to się potoczy.

reklama
Ja narazie nic nie czuje, popracuje jeszcze z 2 tyg.
Jutro powtarzam bete, martwie sie bo mam mniejsza od Was...
Ehhh dobrze zw jestem w pracy to niebede tak myslala....

Do góry