reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Piękna beta, ja nadal czekam na wyniki swojej. Pewnie dopiero w poniedziałek będzie.
Co do testów to też lubię je robić a szczególnie moment gdy ta druga kreska się pojawia :tak:
Już mnie wszystko boli od tego leżenia, ale mus to mus:sorry::sorry:

reklama
Ja bety robić nie chciałam, bo czułam jakoś od początku, że jestem w ciąży, ale mąż jak to mąż powiedział, że musi zobaczyć wynik z krwi, bo tym testom nie wierzy do końca (tym bardziej że kreseczka była tak cieniutka i blada, że czasem czułam ze widzę ją tylko ja i zwariowałam) :rofl2:
w 30 dc miałam betę 173,94

Moze takie krzeslo? Zmienia pozycje siedzenia i nic nie ugniata brzucha.
1463138571-td1l0g.jpeg

Dostalam wynik bety :)
30dc - 146,4 :)

Yay, fajna beta.

Paraplu I bulkaasia, tutaj nie tsk latwo o zmiane krzesla, nie zaplaca za duzo.
Poprosilam managera o nowe krzeslo ale nie wiem czy przejdzie. Dzieki za porade.

I jak tam beta ? Witam :)

Ja planuję pierwszą wizytę 24 maja, tak przed Dniem Matki :) Mam nadzieję,że już coś zobaczę :)

Będzie dobrze! Witam :)

Pomysłów brak :( mi też brzuch (a mam już jak w dobrym 6 m-cu) wzdęło i jak zawsze nakładalam spodnie na brzuch i go jakoś ukrywałam to teraz wystaje taki ;/ nie mam problemu z załatwianiem, więc nie wiem skąd te wzdęcie ciągle, no i jeszcze patrzę na wagę a tu 2 kg do przodu - załamka, naprawdę nie jem więcej a wręcz ograniczam się sporo ;/ może dlatego,że zaczęłam pić więcej wody

Ja w poprzednich ciazach też wzdeta chodzilam na poczatku ze sie w nic nie miescilam, po chyba trugim miesiacu brzuch mi zmalal do normalnego poziomu a potem zaczal rosnac z ciaza.
Tyle zwle wtedy bylam jeszvze rozmiar 38-40 a nie 44-46

no gratuluję bety,ja jakoś testy to jak maniaczka od połowy cyklu bym robiła ;p a do bety mnie nie ciągnie,raz zrobiłam, byłam pewna ,że jestem w ciąży, tyle objawów, a beta 0 i więcej nie chodziłam

W 28dc wyszedl mi pozytywny test. Wczoraj dla swietego spokoju poszlam na bete :)

bulkaasia wczoraj rano poszlam na bete a wieczorem i tak zrobilam test [emoji23] zrobilam go dla samej frajdy ogladania jak pojawia sie druga kreseczka, takze nie jestes osamotniona w tym zachowaniu :D

Witajcie w piątek 13:) Oby był szczęśliwy dla wszystkich. odbieram późnym popołudniem wyniki drugiej bety i okaże się co i jak. Trzymajcie kciuki styczniówki kochane. Większych objawów póki co nie mam,ale rozciąganie w dole brzucha daje mi w kość, już sama nie wiem czy to dobry objaw czy nie. całuski dla wszystkich!

Cześć dziewczyny :) Dołączam do was :) Moja fasolka ma 6 tygodni .. Niech mi któraś powie czy tez ma takie mocne mdłości i wymiotuje bo ja nic nie potrafie zjeść bo wszystko zwracam mecze sie tylko a pracuje a zadne herbatki nie pomagaja :/

Cześć dziewczyny :) Dołączam do was :) Moja fasolka ma 6 tygodni .. Niech mi któraś powie czy tez ma takie mocne mdłości i wymiotuje bo ja nic nie potrafie zjeść bo wszystko zwracam mecze sie tylko a pracuje a zadne herbatki nie pomagaja :/

U nas 4tc+2 i oprocz bolu piersi i czasem uklucia w podbrzuszu nic wiecej mi nie dolega. Oby tak dalej ;)

A Tobie bardzo wspolczuje, ze tak szybko i tak mocno Cie zaatakowaly objawy. Lux z grudniowek dostala czopki na mdlosci bo opadala z sil przez mdlosci. Moze pomysl nad tym.

reklama
Dziękuję poradze się mojej gin jeszcze przepisała mi PREVOMIT ale to nic nie daje :) oprocz mdłości bół głowy i ból piersi :) Moję mdłości pojawiły się tydzień temu a szczerze mam już ich dość.. Ale co się nie robi dla kochanego dzidziusia :)
Paraplu oby tak dalej:)

Do góry