reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Piękna beta, ja nadal czekam na wyniki swojej. Pewnie dopiero w poniedziałek będzie.
Co do testów to też lubię je robić a szczególnie moment gdy ta druga kreska się pojawia :tak:
Już mnie wszystko boli od tego leżenia, ale mus to mus:sorry::sorry:

reklama
Ja bety robić nie chciałam, bo czułam jakoś od początku, że jestem w ciąży, ale mąż jak to mąż powiedział, że musi zobaczyć wynik z krwi, bo tym testom nie wierzy do końca (tym bardziej że kreseczka była tak cieniutka i blada, że czasem czułam ze widzę ją tylko ja i zwariowałam) :rofl2:
w 30 dc miałam betę 173,94

Moze takie krzeslo? Zmienia pozycje siedzenia i nic nie ugniata brzucha.
1463138571-td1l0g.jpeg

Dostalam wynik bety :)
30dc - 146,4 :)

Yay, fajna beta.

Paraplu I bulkaasia, tutaj nie tsk latwo o zmiane krzesla, nie zaplaca za duzo.
Poprosilam managera o nowe krzeslo ale nie wiem czy przejdzie. Dzieki za porade.

I jak tam beta ? Witam :)

Ja planuję pierwszą wizytę 24 maja, tak przed Dniem Matki :) Mam nadzieję,że już coś zobaczę :)

Będzie dobrze! Witam :)

Pomysłów brak :( mi też brzuch (a mam już jak w dobrym 6 m-cu) wzdęło i jak zawsze nakładalam spodnie na brzuch i go jakoś ukrywałam to teraz wystaje taki ;/ nie mam problemu z załatwianiem, więc nie wiem skąd te wzdęcie ciągle, no i jeszcze patrzę na wagę a tu 2 kg do przodu - załamka, naprawdę nie jem więcej a wręcz ograniczam się sporo ;/ może dlatego,że zaczęłam pić więcej wody

Ja w poprzednich ciazach też wzdeta chodzilam na poczatku ze sie w nic nie miescilam, po chyba trugim miesiacu brzuch mi zmalal do normalnego poziomu a potem zaczal rosnac z ciaza.
Tyle zwle wtedy bylam jeszvze rozmiar 38-40 a nie 44-46

no gratuluję bety,ja jakoś testy to jak maniaczka od połowy cyklu bym robiła ;p a do bety mnie nie ciągnie,raz zrobiłam, byłam pewna ,że jestem w ciąży, tyle objawów, a beta 0 i więcej nie chodziłam

W 28dc wyszedl mi pozytywny test. Wczoraj dla swietego spokoju poszlam na bete :)

bulkaasia wczoraj rano poszlam na bete a wieczorem i tak zrobilam test [emoji23] zrobilam go dla samej frajdy ogladania jak pojawia sie druga kreseczka, takze nie jestes osamotniona w tym zachowaniu :D

Witajcie w piątek 13:) Oby był szczęśliwy dla wszystkich. odbieram późnym popołudniem wyniki drugiej bety i okaże się co i jak. Trzymajcie kciuki styczniówki kochane. Większych objawów póki co nie mam,ale rozciąganie w dole brzucha daje mi w kość, już sama nie wiem czy to dobry objaw czy nie. całuski dla wszystkich!

Cześć dziewczyny :) Dołączam do was :) Moja fasolka ma 6 tygodni .. Niech mi któraś powie czy tez ma takie mocne mdłości i wymiotuje bo ja nic nie potrafie zjeść bo wszystko zwracam mecze sie tylko a pracuje a zadne herbatki nie pomagaja :/

Cześć dziewczyny :) Dołączam do was :) Moja fasolka ma 6 tygodni .. Niech mi któraś powie czy tez ma takie mocne mdłości i wymiotuje bo ja nic nie potrafie zjeść bo wszystko zwracam mecze sie tylko a pracuje a zadne herbatki nie pomagaja :/

U nas 4tc+2 i oprocz bolu piersi i czasem uklucia w podbrzuszu nic wiecej mi nie dolega. Oby tak dalej ;)

A Tobie bardzo wspolczuje, ze tak szybko i tak mocno Cie zaatakowaly objawy. Lux z grudniowek dostala czopki na mdlosci bo opadala z sil przez mdlosci. Moze pomysl nad tym.

reklama
Dziękuję poradze się mojej gin jeszcze przepisała mi PREVOMIT ale to nic nie daje :) oprocz mdłości bół głowy i ból piersi :) Moję mdłości pojawiły się tydzień temu a szczerze mam już ich dość.. Ale co się nie robi dla kochanego dzidziusia :)
Paraplu oby tak dalej:)

Do góry