reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam Julia. Rozgość się :D

Dziewczyny, coś mi się zdaja że emocje zaczynają mi wariować. Dzisiaj nakrzyczałam i byłam naprawdę podła dla mojego A.
A potem się rozpłakałam. Ciekawie dzień się zaczyna.

Życzę wam udanego dnia, styczniówki. Trzymajcie się ciepło.

Cześć dziewczyny:)
Jak mija poranek? Mąż w pracy, corka w szkole, syna zabrała niania a ja w wyrku leżę i odpoczywam popijając kawę:):happy2:
Dziś piątek 13-go i mam nadzieję, że bedzie szczęśliwy dla wszystkich!!!
Widzę kolejne nowe Mamusie i bardzo się cieszę, że jest Nas coraz więcej.

aniay ja wczoraj miałam dzień płaczu, ciagle łzy kapały, ehhhh hormony:rolleyes:

Hej :)

Ja juz w pracy od 9.30. Dlugi dzien sie szukuje bo pewnie gdzies dopiero o 17 skoncze :(

Bulkaasia nie za dobrze Ci? :p

Bulkaasia, odpoczywaj kochana.

A ja mam w pracy problem.
Siedze przy komputerze I jestem dosc puszysta, teraz jak mnie wzdelo to czuje ze uciska mi pozycja brzuch na dole a od gory cycki (miseczka H wiec swoje waza)
Jakieś pomysly jak sobie poradzic?

Siedze przy komputerze I jestem dosc puszysta, teraz jak mnie wzdelo to czuje ze uciska mi pozycja brzuch na dole a od gory cycki (miseczka H wiec swoje waza)

Moze takie krzeslo? Zmienia pozycje siedzenia i nic nie ugniata brzucha.
1463138571-td1l0g.jpeg

Dostalam wynik bety :)
30dc - 146,4 :)

Cześć dziewczyny,czytam Was i czekam czy dołączę czy nie.Gratuluję wszystkim potwierdzonym mamom styczniowym.Ja póki co mam testy pozytywne ale słaba beta,14 dni po owulacji tylko 40 także zobaczę jutro czy idzie w górę czy w dół.pozdrawiam wszystkie styczniowki:)
I jak tam beta ? Witam :)

Dziewczyny kiedy idziecie do gina? Ja mam wizytę w 19.01 w czwartek i nie wiem czy to za wcześnie czy akurat...bardzo się tym stresuję, bo wszytko jest dla mnie takie pierwsze.:eek:
Ja planuję pierwszą wizytę 24 maja, tak przed Dniem Matki :) Mam nadzieję,że już coś zobaczę :)

Witam

Nie smialo chcialabym sie przywitac;)

2 dni temu testy pozytywne beta z dzis 83. Mam za soba przejscia ale wierze ze sie uda!
Będzie dobrze! Witam :)

Pomysłów brak :( mi też brzuch (a mam już jak w dobrym 6 m-cu) wzdęło i jak zawsze nakładalam spodnie na brzuch i go jakoś ukrywałam to teraz wystaje taki ;/ nie mam problemu z załatwianiem, więc nie wiem skąd te wzdęcie ciągle, no i jeszcze patrzę na wagę a tu 2 kg do przodu - załamka, naprawdę nie jem więcej a wręcz ograniczam się sporo ;/ może dlatego,że zaczęłam pić więcej wody

reklama
Moze takie krzeslo? Zmienia pozycje siedzenia i nic nie ugniata brzucha.

Dostalam wynik bety :)
30dc - 146,4 :)
no gratuluję bety,ja jakoś testy to jak maniaczka od połowy cyklu bym robiła ;p a do bety mnie nie ciągnie,raz zrobiłam, byłam pewna ,że jestem w ciąży, tyle objawów, a beta 0 i więcej nie chodziłam

Do góry