Paraplu
Fanka BB :)
Witam
Nie smialo chcialabym sie przywitac
2 dni temu testy pozytywne beta z dzis 83. Mam za soba przejscia ale wierze ze sie uda!
Gratuluje! Tym razem bedzie dobrze :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
2 dni temu testy pozytywne beta z dzis 83. Mam za soba przejscia ale wierze ze sie uda!
Bulkaasia, odpoczywaj kochana.
A ja mam w pracy problem.
Siedze przy komputerze I jestem dosc puszysta, teraz jak mnie wzdelo to czuje ze uciska mi pozycja brzuch na dole a od gory cycki (miseczka H wiec swoje waza)
Jakieś pomysly jak sobie poradzic?
I jak tam beta ? WitamCześć dziewczyny,czytam Was i czekam czy dołączę czy nie.Gratuluję wszystkim potwierdzonym mamom styczniowym.Ja póki co mam testy pozytywne ale słaba beta,14 dni po owulacji tylko 40 także zobaczę jutro czy idzie w górę czy w dół.pozdrawiam wszystkie styczniowki
Ja planuję pierwszą wizytę 24 maja, tak przed Dniem Matki Mam nadzieję,że już coś zobaczęDziewczyny kiedy idziecie do gina? Ja mam wizytę w 19.01 w czwartek i nie wiem czy to za wcześnie czy akurat...bardzo się tym stresuję, bo wszytko jest dla mnie takie pierwsze.
Będzie dobrze! WitamWitam
Pomysłów brak mi też brzuch (a mam już jak w dobrym 6 m-cu) wzdęło i jak zawsze nakładalam spodnie na brzuch i go jakoś ukrywałam to teraz wystaje taki ;/ nie mam problemu z załatwianiem, więc nie wiem skąd te wzdęcie ciągle, no i jeszcze patrzę na wagę a tu 2 kg do przodu - załamka, naprawdę nie jem więcej a wręcz ograniczam się sporo ;/ może dlatego,że zaczęłam pić więcej wodyBulkaasia, odpoczywaj kochana.
A ja mam w pracy problem.
Siedze przy komputerze I jestem dosc puszysta, teraz jak mnie wzdelo to czuje ze uciska mi pozycja brzuch na dole a od gory cycki (miseczka H wiec swoje waza)
Jakieś pomysly jak sobie poradzic?
no gratuluję bety,ja jakoś testy to jak maniaczka od połowy cyklu bym robiła ;p a do bety mnie nie ciągnie,raz zrobiłam, byłam pewna ,że jestem w ciąży, tyle objawów, a beta 0 i więcej nie chodziłamMoze takie krzeslo? Zmienia pozycje siedzenia i nic nie ugniata brzucha.
Dostalam wynik bety
30dc - 146,4