reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Witam Julia. Rozgość się :D

Dziewczyny, coś mi się zdaja że emocje zaczynają mi wariować. Dzisiaj nakrzyczałam i byłam naprawdę podła dla mojego A.
A potem się rozpłakałam. Ciekawie dzień się zaczyna.

Życzę wam udanego dnia, styczniówki. Trzymajcie się ciepło.

Cześć dziewczyny:)
Jak mija poranek? Mąż w pracy, corka w szkole, syna zabrała niania a ja w wyrku leżę i odpoczywam popijając kawę:):happy2:
Dziś piątek 13-go i mam nadzieję, że bedzie szczęśliwy dla wszystkich!!!
Widzę kolejne nowe Mamusie i bardzo się cieszę, że jest Nas coraz więcej.

aniay ja wczoraj miałam dzień płaczu, ciagle łzy kapały, ehhhh hormony:rolleyes:

Hej :)

Ja juz w pracy od 9.30. Dlugi dzien sie szukuje bo pewnie gdzies dopiero o 17 skoncze :(

Bulkaasia nie za dobrze Ci? :p

Bulkaasia, odpoczywaj kochana.

A ja mam w pracy problem.
Siedze przy komputerze I jestem dosc puszysta, teraz jak mnie wzdelo to czuje ze uciska mi pozycja brzuch na dole a od gory cycki (miseczka H wiec swoje waza)
Jakieś pomysly jak sobie poradzic?

Siedze przy komputerze I jestem dosc puszysta, teraz jak mnie wzdelo to czuje ze uciska mi pozycja brzuch na dole a od gory cycki (miseczka H wiec swoje waza)

Moze takie krzeslo? Zmienia pozycje siedzenia i nic nie ugniata brzucha.
1463138571-td1l0g.jpeg

Dostalam wynik bety :)
30dc - 146,4 :)

Cześć dziewczyny,czytam Was i czekam czy dołączę czy nie.Gratuluję wszystkim potwierdzonym mamom styczniowym.Ja póki co mam testy pozytywne ale słaba beta,14 dni po owulacji tylko 40 także zobaczę jutro czy idzie w górę czy w dół.pozdrawiam wszystkie styczniowki:)
I jak tam beta ? Witam :)

Dziewczyny kiedy idziecie do gina? Ja mam wizytę w 19.01 w czwartek i nie wiem czy to za wcześnie czy akurat...bardzo się tym stresuję, bo wszytko jest dla mnie takie pierwsze.:eek:
Ja planuję pierwszą wizytę 24 maja, tak przed Dniem Matki :) Mam nadzieję,że już coś zobaczę :)

Witam

Nie smialo chcialabym sie przywitac;)

2 dni temu testy pozytywne beta z dzis 83. Mam za soba przejscia ale wierze ze sie uda!
Będzie dobrze! Witam :)

Pomysłów brak :( mi też brzuch (a mam już jak w dobrym 6 m-cu) wzdęło i jak zawsze nakładalam spodnie na brzuch i go jakoś ukrywałam to teraz wystaje taki ;/ nie mam problemu z załatwianiem, więc nie wiem skąd te wzdęcie ciągle, no i jeszcze patrzę na wagę a tu 2 kg do przodu - załamka, naprawdę nie jem więcej a wręcz ograniczam się sporo ;/ może dlatego,że zaczęłam pić więcej wody

reklama
Moze takie krzeslo? Zmienia pozycje siedzenia i nic nie ugniata brzucha.

Dostalam wynik bety :)
30dc - 146,4 :)
no gratuluję bety,ja jakoś testy to jak maniaczka od połowy cyklu bym robiła ;p a do bety mnie nie ciągnie,raz zrobiłam, byłam pewna ,że jestem w ciąży, tyle objawów, a beta 0 i więcej nie chodziłam

Do góry