reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@gato, mi też lekarz nie opowiadał szczegółów. Mówi że wszystko w porządku, to wierzę że tak jest. Też dostałam tylko info o wadze dziecka i o tym że chłopiec. Iw sumie po co mi więcej? W porządku to w porządku - tylko się cieszyć :)

Lecimy na spacer, miłego dnia :*

reklama
Dzień dobry :)

Wczoraj spędziliśmy z W cztery godzinki na SOR'ze. Jakaś masakra, co chwilę przyjeżdżali ludzie z wypadków lub pobici. Krzyk, kłótnie... Uwielbiam Mydlice ;). Ale zrobili W prześwietlenie, okazało się, że ma mocno stłuczone żebra (barkiem wybił szybę w samochodzie) i kolano. ale i tak się cieszę, że nie stało się nic poważniejszego :)

@gato ja też miałam łożysko na przedniej ścianie nisko osadzone, ale to było w 12 tygodniu. Zobaczymy czy coś się zmieniło w tej kwestii na połówkowych.

@ankamaz sytuacja niezbyt ciekawa, ale nie przejmuj się. Przez hormony chyba każda z nas czasami zachowuje się inaczej niż bez ciąży. To naturalne :)

@MamusiaToJa @Lindia no mąż wie, że lepiej jak ja go na spokojnie zaprowadzam i zagaduje, ale on chciał dobrze, z troski tak, a ja jak wariatka w ciąży, taka stereotypowa baba w ciąży :) ale właśnie płacz dziecka tak na mnie zadziałał, to nic, ludzie będą mieli co opowiadać w pracy/domu ;p Tylko głupio mi, bo ja naprawdę taka nie jestem, a tu jakby coś we mnie strzeliło hehe ;p

Kciuki za wizyty !! :)

Ja sprzątam, ale co chwila muszę posiedzieć ;p sapie jak pies :) nawet przy rozmowie dłuższej zaczynam zadyszkę łapać ;p

@Lindia kurcze to powiem ze dobrze,ze tak się skończyło i z Twoim W wszystko ok bo jak przeleciał tak ze szybę rozbił to musiało go mocno walnąć.Całe szczęście ze nic mu poważnego nie jest.
@ankamaz klasyk,ja też czasem nie panuje nad sobą,obroc w żart ze w ciąży hormony szaleją i wszyscy zrozumieją.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj,dawajcie znać dziewczyny.

A dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki, czy któraś z was ma meble kuchenne z białym połyskiem?

Ja mam. Generalnie nie widać zabrudzeń ale to też zależy od kąta padania światła. Czasami sprzatam a potem dopiero zauwazam ze cos ominelam. Jedynie po 4 latach pojawiły się niewielkie opryski na rantach tych najczęściej używanych szuflad.

Czesc, ja z pracy. Dobrze że dzis tylko do 15 bo tak stresowego dnia jeszcze nie miałam.
Od wczoraj czesc operacji zostala przeniesiona w inne miejsce I nagle zostalismy z polowa obrotow I zarobku a target bez zmian. Nasz kierownik ma to w powarzaniu a ja teraz walcze zebysmy bonusa nie stracili. A kierownikowi wszystko takie proste sie wydaje ale zero komunikacji miedzy oddzialami. To ja sie spinam I gimnastykuje zeby wiedzieć co I jak.

Trzymam kciuki za wizyty i mam nadzieje ze przetrwam dzisiejszy dzien.

reklama
Do góry