reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
O matulu co za dzien
Pojechaliśmy zobaczyć ekspresy i wróciliśmy do domu z jednym;

Ufff jutro bedzie rano testowanie
Mam nadzieje, ze wart swojej ceny i ze kawa bedzie nam smakować
Teraz przez rok nie narzekam, ze nie jedziemy na wypasione wakacje [emoji23][emoji23][emoji23]

Miłego dzionka Kobietki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam

Dzis ktos wizytuje?;)

Corka wyslana do szkoly a ja wrocilam do lozka, do 14.30 moge sobie lezec;)

Shaer oczywiscie dam rade!
To milo popoludnie spedziliscie;)

Brzusio poradzimy sobie;) bedziemy tesknic ale poradzimy sobie;)

Anula0000 to troche wam zajelo staranie sie:/ ale wazne ze efekt jest;)
My z M w pierszym cyklu sie udalo, ale mialam ostatnio problemy z owu wiec poszlam po wspomagacze od gin i zloty strzal!

Marlena kciukasy za wizyte&&&&

Maryqska czyli zobylas to co chcialas;) super!!!!

Milego dnia;)

Witam się z drogi do pracy,

@Czoperka ja kupiłam ostatnio tę książkę. Ale jeszcze nie miałam jak ja czytać. Tak w ogóle kupiłam kilka książek, m.in jak rozbudzać kreatywność u dziecka, dzieciozmagania itd. Ale czasu na czytanie brak :-(

@julia0903 @brzusio czas szybko mija, zanim się obejrzycie i zarówno m będzie w domu jak i nowi członkowie rodziny...

@gato podoba mi się Twoje podejście :-) Gratki wizyty.

@gato tak ja mam nisko łożysko na przodzie ale nie jest przodujace znaczy wtedy nie było to był 19tydzien.o przodujacym mówi sie jakoś po skończonym 20-22tyg jak właściwie nie migruje do góry tylko jest nadal nisko. mi lekarz mowil ze będziemy obserwować. zazwyczaj migruje do góry jeśli nie to cc i zazwyczaj rodzi się wcześniej.chodzi o to że przodujace łożysko zakrywa szyjke i poród SN jest niemożliwy ale nie wiem czemu trzeba też zakończyć ciaze wcześniej. ostatnio koleżanka mi powiedziała że też mieli to zagrożenie przodujacym łożyskiem i im lekarz mówił że leży się na patologii ciąży do rozwiązania ale też nie wiem czemu.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam mamusie z rana gratuluję udanych wizyt i powodzenia na następnych:) co do dzieci moja była aniołem teraz ma 17m i od ok 4 dostała takiego charakterku że aż nie chce nam się nigdzie do ludzi wychodzić;) dzieci bije ale w sumie to te starsze które złośliwie zabierają jej zabawki nas też się zdarzy niestety staram się jej coś tłumaczyć nawet małe kary nieraz krzyk bo niestety takie ma pomysły że boję się żeby sobie czegoś nie zrobiła ale cały czas pocieszam się że może ona jeszcze jest za mała i nie rozumie większości co do niej mówię i będzie łatwiej wytłumaczyć po 2 latach, zobaczymy. Z przebieraniem też jest koszmar. Zazdroszczę pomocy babci my niestety nie mamy pomocy z niczyjej strony męża mama według mnie nie dopilnowała by dziecka potrafiła usnąć podczas pilnowania 3 latka moja mama niby nieraz jak jej się żale że potrzebuję chociaż chwili odpoczynku mówi że na chwilę to może zostać ale pamiętam jak mówiła że 6stke dzieci odchowała jeszcze ma 14sto latke w domu i jest już zmęczona i tak od urodzenia ciągle przylepka wszędzie z nami może z 5 razy była sytuacja kiedy została z chrzestną na 2-3 godz nawet na grzyby ze mną poszła:D

reklama
Do góry