reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

@gato, mi też lekarz nie opowiadał szczegółów. Mówi że wszystko w porządku, to wierzę że tak jest. Też dostałam tylko info o wadze dziecka i o tym że chłopiec. Iw sumie po co mi więcej? W porządku to w porządku - tylko się cieszyć :)

Lecimy na spacer, miłego dnia :*

reklama
Dzień dobry :)

Wczoraj spędziliśmy z W cztery godzinki na SOR'ze. Jakaś masakra, co chwilę przyjeżdżali ludzie z wypadków lub pobici. Krzyk, kłótnie... Uwielbiam Mydlice ;). Ale zrobili W prześwietlenie, okazało się, że ma mocno stłuczone żebra (barkiem wybił szybę w samochodzie) i kolano. ale i tak się cieszę, że nie stało się nic poważniejszego :)

@gato ja też miałam łożysko na przedniej ścianie nisko osadzone, ale to było w 12 tygodniu. Zobaczymy czy coś się zmieniło w tej kwestii na połówkowych.

@ankamaz sytuacja niezbyt ciekawa, ale nie przejmuj się. Przez hormony chyba każda z nas czasami zachowuje się inaczej niż bez ciąży. To naturalne :)

@MamusiaToJa @Lindia no mąż wie, że lepiej jak ja go na spokojnie zaprowadzam i zagaduje, ale on chciał dobrze, z troski tak, a ja jak wariatka w ciąży, taka stereotypowa baba w ciąży :) ale właśnie płacz dziecka tak na mnie zadziałał, to nic, ludzie będą mieli co opowiadać w pracy/domu ;p Tylko głupio mi, bo ja naprawdę taka nie jestem, a tu jakby coś we mnie strzeliło hehe ;p

Kciuki za wizyty !! :)

Ja sprzątam, ale co chwila muszę posiedzieć ;p sapie jak pies :) nawet przy rozmowie dłuższej zaczynam zadyszkę łapać ;p

@Lindia kurcze to powiem ze dobrze,ze tak się skończyło i z Twoim W wszystko ok bo jak przeleciał tak ze szybę rozbił to musiało go mocno walnąć.Całe szczęście ze nic mu poważnego nie jest.
@ankamaz klasyk,ja też czasem nie panuje nad sobą,obroc w żart ze w ciąży hormony szaleją i wszyscy zrozumieją.
Trzymam kciuki za wizyty dzisiaj,dawajcie znać dziewczyny.

A dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki, czy któraś z was ma meble kuchenne z białym połyskiem?

Ja mam. Generalnie nie widać zabrudzeń ale to też zależy od kąta padania światła. Czasami sprzatam a potem dopiero zauwazam ze cos ominelam. Jedynie po 4 latach pojawiły się niewielkie opryski na rantach tych najczęściej używanych szuflad.

Czesc, ja z pracy. Dobrze że dzis tylko do 15 bo tak stresowego dnia jeszcze nie miałam.
Od wczoraj czesc operacji zostala przeniesiona w inne miejsce I nagle zostalismy z polowa obrotow I zarobku a target bez zmian. Nasz kierownik ma to w powarzaniu a ja teraz walcze zebysmy bonusa nie stracili. A kierownikowi wszystko takie proste sie wydaje ale zero komunikacji miedzy oddzialami. To ja sie spinam I gimnastykuje zeby wiedzieć co I jak.

Trzymam kciuki za wizyty i mam nadzieje ze przetrwam dzisiejszy dzien.

reklama
Do góry