reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Truskaweczka bardzo Ci współczuję...[emoji20] Wiem co przezywasz.. Choć napewno w tak późnym czasie jest jeszcze gorzej. Łzy się cisną... [emoji22] Lecz na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. ... Niestety [emoji20] Straszne jest to ze w takich przypadkach nic nie możemy zrobić... Na pewno nie jest to Twoja wina! Jestesmy z Tobą! Bądź silna!

reklama
Ja od rana nie mogę przestać o tym myśleć. Nawet na zakupach w Lidlu zabrakło mi entuzjazmu na zakupy ciuszków że strachu czy napewno się przydadzą. Na kilka dni muszę przestać chyba czytać fora i czymś się zająć bo zwariuje że strachu. Miałam nadzieję że już źle wieści za nami i teraz tylko płeć rozmiary i co najwyżej skracajace się szyjki i rozstepy .

reklama
Do góry