reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
@nutka13 gratki wizyty :-)

@Shaer rozegranie z teściową i mężem majstersztyk :-)

@kolorowaMama ja teraz magne b6 biorę 1-2. Piję kawę i w sumie to tak profilaktycznie. Lekarka w poprzedniej ciąży zaleciła mi 3x2 przez 3 dni a później 2x2. Ale na etapie w którym twardniał mi brzuch mocniej.

Chociaż coraz cześciej mi się zdarza. Dzisiaj moje dziecko marudne. Tata miał coś zrobić na tarasie to młody tylko do taty by chciał. Także krzyki i awantury, nerwówka w domu. I brzuch niestety reaguje. Na spacer poszedł z tatusiem.

Miłego dnia pomimo tylu smutnych informacji :-(

U nas polowkowe we wtorek o 10tej. Moj maz juz w domu. Wisi glownie na telefonie, nudzi sie. Odkurzyl, potem pytal ktory proszek do koloru a ktory do bieli, w ktorej miejsce sypac, jak ustawic pralke,gdzie jest suszarka i klamerki...
Powiedzial, ze nie wiedzial ze tyle z tym pierd.... Powiedzialam, ze przeciez nie om pierze tylko pralka (mi zawsze tak mowil jak na cos marudzilam,ze o co chodzi pralka pierze, kuchenka gotuje, a piekarnik piecze, a ja tylko wlaczam, wylaczam i naczynia myje)

Moj synek od kilku dni aniolek, az sie boje zapeszyc. Wklada naczynia do zmywarki, lozka scieli (moje tez!) sprzata ze stolu i nawet podloge odkurzyl. Psy karmi i o wode dba. I mimo ze sto razy pochwalilam i mowilam ze jestem dumna to dzis tez musial sie upewnic. Powiedzial, ze bedzie mi pomagal i sie mna opiekowal bo on jest jedynym prawdziwym mezczyzna w tym domu. A jutro wracamy....

reklama
Do góry