reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki
Strasznie mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Jak będziesz miała wiecej sily napisz co sie wydarzylo. Ściskam mocno.

@babyWOW piekne zdjecie :) slicznosci
@malina4444 udanej zabawy na Weselu i zgadzam sie bedziesz wygladac pieknie;
@nutka13 trzymam kciuki za wizyte, ja mam we wtorek i mam nadzieje, ze rowniez sie dowiem, kto u mnie mie

@malina4444 bardzo proszę nie zazdraszac dziewczynek bo chłopaki są super.ja to się od wczoraj zastanawiam czy ja się odnajde w świecie dziewczynek,bo dla mnie jakoś naturalne są auta,piłki,dinozaury i wszystko co chłopakowe a przyjdzie mi czesac lalki i oglądać kucyki pony:rolleyes2:za to mój m szaleje ze szczęścia i mówi że będzie czesal warkoczyki jeśli będzie trzeba:laugh2:
A co do wesela to ja zwykle padam przed północą a na ostatnim weselu tydzień temu szalałam do 3 w nocy i było bardzo fajnie.Także bardzo proszę się odpicowac i dobrze bawić.a fotka nie pogardzimy:-p
My jutro zabieramy synka na pierwsze zajęcia piłki nożnej i ciekawa jestem czy mu się spodoba bo lubi grać w piłkę ale nie wiem czy na takich zorganizowanych zajęciach się odnajdzie.
Czy były dziś jakieś wizytki?jeśli tak to proszę o relacje.

ach powiem Ci, ze jak moja Julcia ma w domu i lalki i samochody i pociag, kopary, zestaw budowlanca, bo z Tata kreci sruby, wiec bawi sie wszystkim, luz, i ostatnio powiedziala, zebym ja zapisala na pilke nozna, zabila mnie tym, ma 3.9;

reklama
Do góry