reklama
@Truskaweczka2017 tak bardzo mi przykro. Trzymaj sie kochana
MiMeMi
Fanka BB :)
@Truskaweczka2017 bardzo, bardzo mi przykro
HappyBabyMama
@Truskaweczka2017 jest mi strasznie przykro. Trzymaj sie kochana i nie załamuj proszę. Napisz cis ie stalo jesli bedzies miała na to siły. Bardzo mi przykro (
olivka85
Strasznie mi przykro. Trzymaj się dzielnie. Jak będziesz miała wiecej sily napisz co sie wydarzylo. Ściskam mocno.Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki
KIKI83
@Truskaweczka2017 co za wiadomość [emoji33] strasznie mi przykro, sądziłam ze bedziemy wszystkie do końca juz myślami jestem z Toba, trzymaj sie...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
maryqska
@babyWOW piekne zdjecie slicznosci
@malina4444 udanej zabawy na Weselu i zgadzam sie bedziesz wygladac pieknie;
@nutka13 trzymam kciuki za wizyte, ja mam we wtorek i mam nadzieje, ze rowniez sie dowiem, kto u mnie mie
ach powiem Ci, ze jak moja Julcia ma w domu i lalki i samochody i pociag, kopary, zestaw budowlanca, bo z Tata kreci sruby, wiec bawi sie wszystkim, luz, i ostatnio powiedziala, zebym ja zapisala na pilke nozna, zabila mnie tym, ma 3.9;
@malina4444 udanej zabawy na Weselu i zgadzam sie bedziesz wygladac pieknie;
@nutka13 trzymam kciuki za wizyte, ja mam we wtorek i mam nadzieje, ze rowniez sie dowiem, kto u mnie mie
@malina4444 bardzo proszę nie zazdraszac dziewczynek bo chłopaki są super.ja to się od wczoraj zastanawiam czy ja się odnajde w świecie dziewczynek,bo dla mnie jakoś naturalne są auta,piłki,dinozaury i wszystko co chłopakowe a przyjdzie mi czesac lalki i oglądać kucyki ponyza to mój m szaleje ze szczęścia i mówi że będzie czesal warkoczyki jeśli będzie trzeba
A co do wesela to ja zwykle padam przed północą a na ostatnim weselu tydzień temu szalałam do 3 w nocy i było bardzo fajnie.Także bardzo proszę się odpicowac i dobrze bawić.a fotka nie pogardzimy
My jutro zabieramy synka na pierwsze zajęcia piłki nożnej i ciekawa jestem czy mu się spodoba bo lubi grać w piłkę ale nie wiem czy na takich zorganizowanych zajęciach się odnajdzie.
Czy były dziś jakieś wizytki?jeśli tak to proszę o relacje.
ach powiem Ci, ze jak moja Julcia ma w domu i lalki i samochody i pociag, kopary, zestaw budowlanca, bo z Tata kreci sruby, wiec bawi sie wszystkim, luz, i ostatnio powiedziala, zebym ja zapisala na pilke nozna, zabila mnie tym, ma 3.9;
maryqska
Piszę bo nie chcę odejść bez pożegnania. Ostatnie dwa dni były najokropniejszymi dniami w moim życiu. Nasz maluszek jest w niebie.
Proszę tylko nie denerwujcie się bo Wasze dzieciaczki to czują. Trzymam za Was kciuki
wlasnie przeczytalam, strasznie mi przykro, strasznie mocno tule, duzo sil, duzo sil zycze
reklama