reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
Kurcze, ale sie zasmucilam ta nasza Truskaweczka... Caly czas o Niej mysle i zachodze w glowe, co takiego strasznego tak nagle musialo sie stac... Dzisiaj sa 13 urodziny moich blizniakow, jak to zlecialo... Przez to nieszczescie nie moge sie skupic na niczym, jestem taka rozbita...ech...

Dziewczyny dzieki, ze jestescie. Zawsze tka latwiej jak ktos wyslucha chocby netowo...
Do tesciowej zadzwonilam wczoraj i zapytalam czy chcialaby odwiedzic nas jak urodze, odparla, ze bardzo. Wiec powiedzialqm, ze jak bedzie tak dalej kombinowala to rozpieprzy nasze malzenstwo i wnuki zobaczy tylko na zdjeciu. Zaczela sie tlumaczyc, powiedzialam, ze ja rozumiem,ale powinna miec na uwadze dobro dzieci - swojego synka i moich synkow a nie swoje kaprysy.

A mezowi wyslalam zdjecie w bieliznie ponczoszkach i szpilkach i dopisalam, ze ma byc grzeczny bo nagrody nie bedzie :p
I juz sie spiewka zmienila...

Dziewczyny dzieki, ze jestescie. Zawsze tka latwiej jak ktos wyslucha chocby netowo...
Do tesciowej zadzwonilam wczoraj i zapytalam czy chcialaby odwiedzic nas jak urodze, odparla, ze bardzo. Wiec powiedzialqm, ze jak bedzie tak dalej kombinowala to rozpieprzy nasze malzenstwo i wnuki zobaczy tylko na zdjeciu. Zaczela sie tlumaczyc, powiedzialam, ze ja rozumiem,ale powinna miec na uwadze dobro dzieci - swojego synka i moich synkow a nie swoje kaprysy.

A mezowi wyslalam zdjecie w bieliznie ponczoszkach i szpilkach i dopisalam, ze ma byc grzeczny bo nagrody nie bedzie :p
Shaer, rządzisz! Normalnie lepiej z Tobą nie zadzierać:D

@Shaer nic dodac nic ujac, poprostu wymiatasz...Brawo kochana...

Dziewczyny jak dawkować magne b6? Dotarła do mnie paczka z pl ale nie wiem ile brać na ulotce jest 6-8 tabletek ale zeby az tyle ?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tyle zalecala mi gin e pierwszej ciąży. Teraz biorę różnie, zależy jak brzuch mi się spina. Ale ma pewno już nie 6. Ta dawka jest dla mnie zarezerwowana na ekstremalne sytuację ;-) biorę dwie dziennie.

Dopiero doczytalam... Az nienwiem co powiedziec. Bardzo mi przykro Truskaweczko... Chcialabym jakos pocieszyc pomoc i czuje sie potwornie bezsilna...

I wlasnie dostalam wiadomosc od meza kolezanki, mieli in vitro. Ciaza blizniacza, stracila dzidziusie i probowala sie zabic. Prosil aby na razie nie pisac do niej....Jest w szpitalu. Bardzo chcialabym pomoc ale znow czuje sie starsznie bezsilna..

Boże,co za smutny dzień... Już nie wiem jak ma siebie uważać, by nie stało się noc złego z dzieckiem. I myśli chyba o tym każda z nas... [emoji27]....

Magnez biore 1x 2szt. Cztery bralam na silne skurcze 2x2szt - tak kazala ginekolog.

A co do mnie. To moj kolega, tata czterech corek, powiedzial, ze z charakteru to ja jestem Fluttershy (kucyki pony) - za dobra, za delikatna, wszystkie zwierzaczki bym zbierala z ulic i kazdy moze mi wejsc na leb, ale jak jak mnie szlag trafi to drzyjcie hordy piekielne.

reklama
Do góry