kolorowaMama
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shaer, rządzisz! Normalnie lepiej z Tobą nie zadzieraćDziewczyny dzieki, ze jestescie. Zawsze tka latwiej jak ktos wyslucha chocby netowo...
Do tesciowej zadzwonilam wczoraj i zapytalam czy chcialaby odwiedzic nas jak urodze, odparla, ze bardzo. Wiec powiedzialqm, ze jak bedzie tak dalej kombinowala to rozpieprzy nasze malzenstwo i wnuki zobaczy tylko na zdjeciu. Zaczela sie tlumaczyc, powiedzialam, ze ja rozumiem,ale powinna miec na uwadze dobro dzieci - swojego synka i moich synkow a nie swoje kaprysy.
A mezowi wyslalam zdjecie w bieliznie ponczoszkach i szpilkach i dopisalam, ze ma byc grzeczny bo nagrody nie bedzie
I juz sie spiewka zmienila...
Dziewczyny dzieki, ze jestescie. Zawsze tka latwiej jak ktos wyslucha chocby netowo...
Do tesciowej zadzwonilam wczoraj i zapytalam czy chcialaby odwiedzic nas jak urodze, odparla, ze bardzo. Wiec powiedzialqm, ze jak bedzie tak dalej kombinowala to rozpieprzy nasze malzenstwo i wnuki zobaczy tylko na zdjeciu. Zaczela sie tlumaczyc, powiedzialam, ze ja rozumiem,ale powinna miec na uwadze dobro dzieci - swojego synka i moich synkow a nie swoje kaprysy.
A mezowi wyslalam zdjecie w bieliznie ponczoszkach i szpilkach i dopisalam, ze ma byc grzeczny bo nagrody nie bedzie
I juz sie spiewka zmienila...
Tyle zalecala mi gin e pierwszej ciąży. Teraz biorę różnie, zależy jak brzuch mi się spina. Ale ma pewno już nie 6. Ta dawka jest dla mnie zarezerwowana na ekstremalne sytuację ;-) biorę dwie dziennie.Dziewczyny jak dawkować magne b6? Dotarła do mnie paczka z pl ale nie wiem ile brać na ulotce jest 6-8 tabletek ale zeby az tyle ?!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom