reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

HappyBabyMama no widzisz juz się nie musisz denerwować. Super że wszystko ok.
Shear -no nie ciekawie masz z tymi teściami i mężem. ..może nie będzie tak źle i mąż nie da się omotać mamusi. Swoją drogą gdyby mój zamiast do domu na weekend pojechał do mamusi to bym mu od razu resztę rzeczy kurierem pod maminy adres posłała -tym bardziej ze bardzo teraz potrzebujesz wsparcia. Trzymaj się
Moi tesciowie są spoko, oczywiście zarówno z nimi jak i rodzicami mieszkać bym nie potrafiła, ale cieszę się że ich mam i bardzo lubię ich odwiedzać
U nas praca wre mi się nudzi a mąż zapiernicza z tymi płytkami.
Na pocieszenie spełniła jego kulinarną zachcianke -pieczona golonka i zasmazona kapusta mniam....

reklama
Co do tycia w ciąży ja juz jakieś 5 -6 kg chyba do przodu. ..co strasznie mnie martwi bo idę jak burza a tu jeszcze 4 mce. Z młodym prawie 20 kg przybrałam. Ale wtedy jak i teraz rósł mi tylko brzuszek, wiec po urodzeniu waga w mig spadła.

@Shaer ale Ty sie nadenerwujesz, wrzodow mozna sie nabawic z tego. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Moj maz w zyciu, by mi takiego numeru nie wykrecil, bo wie, ze od razu mialby zamki zmienione;)

Moja tesciowa jest calkiem spoko, ma swoje upadki na glowe, zwlaszcza jak tesc umarl, ale ogolnie lepiej sie z nia dogaduje niz z moja mama.

Ja przytylam juz 6 kg, masakra wazylam przed ciaza 46kg. Z synem lacznie wyszlo +15kg, u mnie tylko brzuch jak bania, nigdzie indziej nie przytylam. Ale moj lekarz nic nie mowil, ze duzo. Powiedzial tylko, ze jestem drobna i to mozliwe.

@HappyBabyMama, bardzo sie cieszę :)

@julia0903 fajnie, ze juz w domku, relaksuj sie ile mozesz:)

Czes1ć dziewczyny :)

Mieliśmy dziś jechać nad jezioro na niemiecką stronę, ale cały poranek lał deszcz, więc w końcu się nie wybraliśmy, a moje dziecko już z tej całej adrenaliny, że pojedziemy nad wodę, wstało już o 7 i teraz mnie sen bierze. Chyba wykorzystam, że moje chłopaki pojechali na basen i się zdrzemnę :)

@julia0903 super, że dziś już domek! Niech teraz mąż wszystko wokół Ciebie robi, a Ty odpoczywaj :)

@HappyBabyMama nawet nie zdążyłam napisać, że trzymam kciuki a tu już po wizycie :) Bardzo się cieszę, że jest ok i masz już płeć potwierdzoną na 100 procent :) Nic tylko szykować wyprawkę teraz.

@Shaer no to teściową masz niezłą…chyba wydrapałabym jej oczy! No a mąż też niezły numerant, że nie przyjechał się Tobą zająć :/ Faceci….

A ja jestem w rozsypce psychicznej
Wczoraj miałam wielka kłótnie z Mężem
Nie dogadam sie z nim
Mieliśmy dzis jechac w góry jeden dzien wolny mam
I ciul tez nie jedziemy
Mam ochotę sie wyprowadzić ;(
Znów żałuje ze jestem w ciazy ;(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, wpadam z prosba o troche pozytywnej energii bo dzis siedze I rycze z byle powodu. Chyba troche za bardzo sie staram zeby wszyscy byli zadowoleni.

Za to dostałam wiadomosc od ex ze oni też sie dziecka spodziewaja na marzec, kwiecien, chyba pozazdroscili.
Oliwka przeszczesliwa.

Nie dogadam sie z nim
I ciul tez nie jedziemy

Kochana wspolczuje I przesylam najcieplejsze internetowe tulaski jak sie da.
Mam nadzieje ze wszystko sie pouklada.

Nie dogadam sie z nim
I ciul tez nie jedziemy

Współczuję... [emoji20]
Może mu przejdzie i przeprosi? Wyjasnicie sobie na spokojnie...

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry