reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

dziewczyny których męczy opryszczka co bierzecie?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam jeszcze pozostałości opryszczki, w międzyczasie byłam u gina i kazał smarować zobiraxem lub heviranem, jeżeli nie pomoże dają tabletki na receptę. Współczuje Ci Martynka bo to upierdliwa dolegliwość. Zacznij smarować jak najszybciejo_O

reklama
Cześć dziewczyny :) Chciałabym dołączyć do grupy. Termin mam wyznaczony na 5 stycznia 2017r. To moja pierwsza ciąża. Brzuszek zaczyna być widoczny, od dwóch tygodni czuje ruchy maleństwa. Przytyłam na razie tylko 3kg i troche sie obawiam że to za mało. Chociaż lekarz twierdzi ze wszystko ok, skoro dziecko prawidlowo się rozwija. A jak u Was z przybieraniem na wadze?

U mnie tez pierwsza ciąża, ja mam termin na 4.01 i przytyłam 3 kg ! Także luuuz, ja tam jestem z tego zadowolona [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzieki za kciuki u bobaska wszystko w porzadeczku :) ze mna tez. Szyja długa na 4 cm sztywna zamknięta, z łożyskiem tez ok, bobas zamiast wzdłuż lezy w poprzek i nogami tak kopie ze ja to czuje jakbym miała kamienie w brzuchu :) ale jest cały i zdrowy i siusiaczek stoi jak dąb wiec juz na 100% chłopczyk :) Ale sie cieszę mowię wam :)

A mówiłam Ci ze to bobas tak się ułożył !! Hihi super wieści [emoji171][emoji171] możesz byc spokojna i szczęśliwa !

zaraz ruchy poczujesz i jak ja bedziesz miała świra na tym punkcie [emoji4] moje maleństwo już fika paręnascie razy dziennie, Uwielbiam [emoji4]

Julia super ze juz w domku! Oszczędzaj się [emoji4]

Aniay i Marqska trzymacie się dziewczyny, jutro na pewno będzie lepszy dzień; czasem tak się dzieje ze wszystko przeciw nam..

Hej kochane ja tak na chwile nadrobię was pewnie dopiero jutro wieczorem.

Ja dzis wylądowałam w szpitalu bo nie czułam od wczoraj a w zasadzie od przedwczoraj ruchów maluszka a do tego dostałam rano tak silnego bólu w podbrzuszu jakby cos miało mi wypaść :(

Zrobili mi ktg z dzidzia ok czynność serca 125. U mnie temperatura 37,1 i krew w moczu +2 :/ we wtorek mam dzwonić po posiew jak nic nie wyjdzie to usg czy to moze nie krwiak "przecieka"

Kolorowa ale dramat.. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko w porządku! Oszczędzaj się koniecznie, dobrze ze córcia juz duża !

No dramat bo nie wiem co ma krwiak do krwi w moczu, mam nadzieje, ze nie odezwały mi sie nerki :( bo az sie boje. Byle do wtorku.

Dziewczyny dzieki za kciuki u bobaska wszystko w porzadeczku :) ze mna tez. Szyja długa na 4 cm sztywna zamknięta, z łożyskiem tez ok, bobas zamiast wzdłuż lezy w poprzek i nogami tak kopie ze ja to czuje jakbym miała kamienie w brzuchu :) ale jest cały i zdrowy i siusiaczek stoi jak dąb wiec juz na 100% chłopczyk :) Ale sie cieszę mowię wam :)
Gratulacje wspaniałe wieści:)mówiłam ze nie kazdy ból oznacza zaraz cos złego.super!

reklama
Dob
A ja jestem w rozsypce psychicznej
Wczoraj miałam wielka kłótnie z Mężem
Nie dogadam sie z nim
Mieliśmy dzis jechac w góry jeden dzien wolny mam
I ciul tez nie jedziemy
Mam ochotę sie wyprowadzić ;(
Znów żałuje ze jestem w ciazy ;(

Dobrze Cie rozumiem ja tez ostatnio często kłócę się z mężem:(Głowa do góry!musisz myśleć teraz przede wszystkim o sobie i dzidzi:)

Do góry