Truskaweczka2017
Moderatorka
@HappyBabyMama na pewno wszystko będzie dobrze trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem w 17 tc przytyłam 2,5 kg i ostatnio moja gin zwróciła mi uwage ze za duzo wiec na pewno u ciebie taka waga jest odpowiedniaCześć dziewczyny Chciałabym dołączyć do grupy. Termin mam wyznaczony na 5 stycznia 2017r. To moja pierwsza ciąża. Brzuszek zaczyna być widoczny, od dwóch tygodni czuje ruchy maleństwa. Przytyłam na razie tylko 3kg i troche sie obawiam że to za mało. Chociaż lekarz twierdzi ze wszystko ok, skoro dziecko prawidlowo się rozwija. A jak u Was z przybieraniem na wadze?
witaj ja termin na 09.01 i też 3kg do goryCześć dziewczyny Chciałabym dołączyć do grupy. Termin mam wyznaczony na 5 stycznia 2017r. To moja pierwsza ciąża. Brzuszek zaczyna być widoczny, od dwóch tygodni czuje ruchy maleństwa. Przytyłam na razie tylko 3kg i troche sie obawiam że to za mało. Chociaż lekarz twierdzi ze wszystko ok, skoro dziecko prawidlowo się rozwija. A jak u Was z przybieraniem na wadze?
Trzymam kciuki, będzie dobrzeDziewczyny o 13 mam wizytę w sprawie bolącego brzucha. Trzymajcie kciuki zeby wszystko było z maleństwem dobrze i ze nie jest za nisko ani żadna szyja sie nie otwiera plisss trzymajcie mocno.
Witam się na styczniowkachCześć dziewczyny Chciałabym dołączyć do grupy